• Головна
  • У Львові вимагали справедливого слідства та звільнення Антоненка, Кузьменко і Дугарь, - ФОТО, ВІДЕО
14:02, 4 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові вимагали справедливого слідства та звільнення Антоненка, Кузьменко і Дугарь, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові вимагали справедливого слідства та звільнення Антоненка, Кузьменко і Дугарь, - ФОТО, ВІДЕО

4 липня у Львові на проспекті Свободи влаштували акцію "200 днів брехні". Аналогічні події пройшли також у Києві, Тернополі, Черкасах, Запоріжжі, Харкові, Одесі, Дніпрі та Полтаві. Організаторами виступили різні громадські організації та політичні сили.

Як передає 032.ua, на площі біля пам'ятника Тарасові Шевченку зібралося кілька десятків небайдужих львів'ян. Організатори події наголосили, що Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугарь уже 200 днів перебувають у неволі. Усіх їх підозрюють у вбивстві Павла Шеремета. Втім, активісти не вірять версіям слідства та кажуть, що "справа шита білими нитками". Відтак, вимагають звільнити трьох підозрюваних, яких називають політв'язнями.

У ході події перед публікою виступили атовці, волонтери і відомі особистості, які наголошували на невинуватості затриманих. Охочі могли ознайомитися і з інформаційним стендом, який підготували активісти. Там зібрали усі нестиковки, які помітили у версії слідства щодо Антоненка, Кузьменка й Дугарь.

На завершення події усі учасники записали відеозвернення для підтримки Антоненка, Дугарь і Кузьменко. А також звернулися до влади з уже традиційним "Аваков - чорт". Після цього активісти пішли клеїти тематичні плакати на будівлю управління поліції Львівської області. Як відбувалася акція "200 днів брехні" у Львові, дивіться на записі відео наживо з місця події:

Читайте також: У Львові біля управління поліції вимагали відставки Авакова: Стерненковийшов на зв’язок, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #події #акція #пікет #Аваков #Антоненко #Кузьменко #Дугарь #200 днів брехні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...