• Головна
  • Керівництво Львівської ОДА вимагає в Садового закрити кафе і спортзали
17:08, 3 липня 2020 р.
Надійне джерело

Керівництво Львівської ОДА вимагає в Садового закрити кафе і спортзали

Фото умовне, зі сторінки Максима Козицького у фейбуці

Фото умовне, зі сторінки Максима Козицького у фейбуці

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький вимагає від мера Львова Андрія Садового посилити карантин. У зв'язку з епідеміологічною ситуацією на Львівщині та в обласному центрі зокрема, керівництво ЛОДА вважає передчасними та безпідставними послаблення карантинних заходів, яку прийняла Львівська міська комісія ТЕБ і НС.

Як повідомив сам Козицький на сторінці у фейсбуці, мова йде про дозвіл на роботу закладам громадського харчування, фітнес-центрів та спортивних залів з кількістю відвідувачів до 10 осіб. Голова ЛОДА вимагає скликати позачергове засідання Львівської міської комісії ТЕБ і НС, аби привести рішення місцевої комісії у відповідність до вимог Постанови КМУ. Відповідного листа Максим Козицький скерував Андрію Садовому.

"Рішення щодо посилення протиепідемічних заходів та припинення їх на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць приймається виключно регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. А рішення про послаблення карантинних заходів приймається на підставі подання головного державного санітарного лікаря регіону, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації. Однак, подання на послаблення карантинних заходів, тим більше послаблення заходів у місті Львові, не було", - заявив керівник Львівської ОДА.

Нагадаємо, у Львові з 24 червня, попри велику кількість підтверджених випадків захворювання на COVID-19, дозволили працювати закладам громадського харчування не лише на терасах, але й у приміщеннях, а також фітнес-клубам. Зміни дозволені за умови дотримання карантинних обмежень та не більше 10 відвідувачів у одному закладів. Із 1 липня у місті вирішили обмежити роботу кафешок до 22:00. У той же ж день виник скандал, коли львівський журналіст зафіксував роботу вночі закладу Театр пива "Права", попри заборону.

Читайте також: Львівська область одна з найбільш недотестованих на COVID-19, - аналітики

За матеріалами зі сторінки Максима Козицького

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #коронавірус #COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...