• Головна
  • Садовий розповів про готовність міста фінансувати академію ФК "Карпати"
19:16, 2 липня 2020 р.
Надійне джерело

Садовий розповів про готовність міста фінансувати академію ФК "Карпати"

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що місто готове знайти кошти для фінансування академії ФК «Карпати». Такі дії готові зробити заради відродження легендарного футбольного клубу.

Як розповів міський голова на свої сторінці у Facebook, через "забавки" власника "Карпат" страждають понад 800 дітей, які навчаються в академії клубу. Тому Андрій Садовий готовий знайти кошти, аби місто взяло на баланс академію "Карпати".

"Місто не може фінансувати приватний клуб, тим більше, якщо він належить одним з найбагатших людей країни. Але місто може взяти на свій баланс і знайти кошти на утримання футбольної академії. Готовий до обговорення пропозиції з власниками клубу, фанатами та депутатами", — додав мер Львова. 

Довідково.ФК “Карпати” змінив власника. Бізнесмен і олігарх Петро Димінський більше не утримує команду. За офіційним повідомлення футбольного клубу, частку Димінського викупив Олег Смалійчук.

Новий бенефіціар був віце-президентом клубу з 2017 по 2019 роки. Команда подякувала Петру Димінському за останні двадцять років співпраці та інвестиції у клуб за увесь цей час. Згадали про сотні гравців “Карпат” у збірних України, підготовку тисяч хлопців з терен Західної України. Не забули про облаштування комплексу футбольних полів для тренувань дітей, базу та медично-реабілітаційний центр для команди, реконструкцію стадіону “Україна”.

Читайте також: ФК “Карпати” тепер належить Смалійчуку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ФК "Карпати" #фінансування #Садовий #готовий фінансувати #хто фінансуватиме
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...