• Головна
  • ФК “Карпати” тепер належить Смалійчуку
18:29, 27 травня 2020 р.
Надійне джерело

ФК “Карпати” тепер належить Смалійчуку

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

ФК “Карпати” змінив власника. Бізнесмен і олігарх Петро Димінський більше не утримує команду. За офіційним повідомлення футбольного клубу, частку Димінського викупив Олег Смалійчук.

Як пояснили у інформаційному центрі ФК “Карпати”, новий бенефіціар був віце-президентом клубу з 2017 по 2019 роки. Команда подякувала Петру Димінському за останні двадцять років співпраці та інвестиції у клуб за увесь цей час. Згадали про сотні гравців “Карпат” у збірних України, підготовку тисяч хлопців з терен Західної України. Не забули про облаштування комплексу футбольних полів для тренувань дітей, базу та медично-реабілітаційний центр для команди, реконструкцію стадіону “Україна”.

Смалійчук і Димінський, фото ФК "Карпати"

Серед особливостей нового власника, Олега Смалійчука - любов до іспанців. Зокрема, у період його віцепрезидентства, тренером ФК “Карпати” був Серхіо Наварро, а спортивним директором Даріо Друді. Побільшало в команді й іспаномовних гравців. Але оновлений склад без Боровика й Матвієнка приніс поразку вже на початку сезону. Тоді ж розлючені фанати “зелено-білих” змусили гравців зняти футболку й не ганьбити клуб.

Ще у лютому 2020 року у Львові заговорили про нового власника “Карпат”. Деякі ЗМІ прогнозували на цю посаду олігарха Герегу, а ось у мерії міста запропонували створити “народну команду”. Відповідну ухвалу навіть проголосували на пленарному засіданні та підтримала сама команда. І лише зараз стало відомо про Смалійчука як бенефіціарного власника клубу.

Нагадаємо, у серпні 2017 року автомобіль Петра Димінського потрапив у дорожньо-транспортну пригоду біля села Ямельня. У автопригоді загинула 31-річна водійка Наталія Тріла. А олігарх, який за версією слідства, перебував за кермом, пересів у інший автомобіль і зник з місця пригоди. Згодом бізнесмен покинув Україну, а справу щодо його фігурування у автопригоді досі розслідують. У січні 2020 року справу львівського бізнесмена передали з-під відомства Нацполіції до Служби безпеки України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #ФК Карпати #Смалійчук
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...