• Головна
  • Мери зі Сходу раді, що не побачили в Карпатах «бандерівців», які нападають на людей
17:51, 27 лютого 2013 р.

Мери зі Сходу раді, що не побачили в Карпатах «бандерівців», які нападають на людей

Голови міст Донецької області та керівники міст Львівщини підписали меморандум про поглиблення взаєморозуміння та зміцнення дружніх партнерських зв’язків між громадами регіонів.

Підписання документа відбулося у Львівській міській раді сьогодні.

Виконавчий директор Донецького регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Бобров зазначив, що під час візиту на Львівщину його колеги заново відкривають для себе цей край.

«Телевізор проблемно дивитися, бо там є конкретні «донєцкіє», тут – «бандеровци» і це трохи відштовхує народ між собою. Але коли ти їдеш в Карпати, бачиш, що на тебе ніхто не нападає, в криївку ніхто не заводить і там не розстрілює. Тому нам було дуже цікаво і приємно», – сказав Юрій Бобров.

Мери зі Сходу раді, що не побачили в Карпатах «бандерівців», які нападають на людей, фото-1

 

Він додав, що у Донецькій області проживає 139 національностей, і всі там живуть мирно, бо ніхто нічого нікому не нав’язує.

«Якщо ти чогось не знаєш, то не треба комусь радити, обіцяти. Нам дуже не подобається, коли якісь представники приїжджають і починають десь валити пам’ятники. В цей же час ми ніколи не приїдемо сюди і не будемо радити вам що робити, бо у вас є своя історія і ми готові шанувати цю історію. Ви просто донесіть до нас свою думку, – ми зрозуміємо, ми ж нормальні люди, ті ж українці», – зазначив Юрій Бобров.

Підписанти меморандуму домовились, що надалі зміцнюватимуть дружні стосунки між територіальними громадами, обмінюватимуться досвідом, проводитимуть спільні наради тощо.

Делегація з Донеччини перебуватиме на Львівщині ще два дні. Вони вже ознайомились з об’єктами туристичної інфраструктури Сколівського району, Львова, а також подорожуватимуть замками Львівщини, відвідають Унівську лавру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...