• Головна
  • На вулиці Червоній,17 у Львові збудують 6-поверховий житловий будинок, - ВІУАЛІЗАЦІЯ
10:58, 19 червня 2020 р.
Надійне джерело

На вулиці Червоній,17 у Львові збудують 6-поверховий житловий будинок, - ВІУАЛІЗАЦІЯ

Візуалізація новобудови на вулиці Червоній у Львові

Візуалізація новобудови на вулиці Червоній у Львові

19 червня на засіданні виконком Львівської міськради затвердили містобудівні умови й обмеження на проєктування новобудови по вул. Червоній, 17. Юрій Карвацький і Марина Дьоміна мають намір на цією адресою у Львові звести житловий багатоквартирний будинок на 6 поверхів. Новобудова матиме вбидовано-прибудовані приміщення громадського призначення і підземний паркінг.

Як передає 032.ua, громадяни ще мають отримати технічні умови на інженерне забезпечення проектованого об’єкта, розробити робочий проєкт та паспорт кольорового опорядження фасаду, пройти з ним експертизу та отримати дозволи від ДАБІ.

Новобудову зведуть одразу на трьох земельних ділянках -  площею 0,0105 га, площею 0,1045 га та площею 0,0293 га  Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови. Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Червоній, 17 розташоване у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

Майбутня новобудова на вул. Червоній у Львові, візуалізація забудовникаМайбутня новобудова на вул. Червоній у Львові, візуалізація забудовникаМайбутня новобудова на вул. Червоній у Львові, візуалізація забудовника

Висота будівель не повинна перевищувати 30,50 м із західної сторони та 19,50 м зі східної сторони, 17,20 м - висота карнизної лінії проектованої забудови по розгортці вул. Червоної. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 63,3%. Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці – 526,70 люд./га.

Зазначимо, що прийняте сьогодні на виконавчому комітеті рішення скасовує попереднє щодо будівництві на вулиці Червоній, 17 у Львові, яке прийняли ще у 2017 році. Згідно з попередньою містобудівною документацією, висотність будівлі мала бути не вище 4 поверхів або 14,2 метрів у стінах.

Читайте також: 10 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #візуалізація #новобудова #Червона
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...