• Головна
  • 10 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО
11:07, 16 червня 2020 р.
Надійне джерело

10 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

10 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

Станом на 16 червня на базі комунального підприємства "Лев", що на вулиці Промисловій, 56 у Львові, перебуває 10 собачок. Хвостатих підібрали на вулиці, помили, полікували і підготували до нового життя. Тепер справа за львів'янами - прийти й обрати собі пухнастого друга. Редакція 032.ua пропонує дізнатися детальніше про кожну собачку.

Сніжок

Сніжок

Сніжок

На вулиці Богдана Хмельницького знайшли 4-річного Сніжка. Пес гарний і солідний. Буде відмінним компаньйоном для майбутнього господаря.

Бруно

Бруно

Бруно

4-річного Бруно виявили на Науковій. Метис вівчарки відповідає своїй породі: спокійний та розумний. Скоріш за все, раніше мав сім'ю, бо соціалізований та розуміє людську мову.

Марі

Марі

Марі

Марі 2 роки. Раніше вона уже бувала на ЛКП "Лев", але тоді для неї не знайшлося "своєї" людини. Зараз вона більш відкрита та весела, і все ще чекає на доброго господаря.

Шуберт

Шуберт

Шуберт

3-річний Шуберт - метис вівчарки. Слухняний і активний собака атлетичної форми. Дуже хоче мати нову родину.

Дора

Дора

Дора

Маленій Дорі лише 1 рік. Вона трохи ляклива, але постійно намагається завести друзів. Кумедна й добра собачка.

Джулька

Джулька

Джулька

Цій центровій собачці 6 років. Раніше вона мала господаря, який перестав за неї піклуватися. Зараз дівчинка трохи від'їлася, а по характеру - зовсім домашня і потребує сім'ї.

Джейк

Джейк

Джейк

Сибірський хаскі Джейк 1-річний красень. Оскільки на момент відлову, в нього був на собі ошийник, скоріш за все, у нього є господарі. Пес спокійний, але часто хвилюється.

Верона

Верона

Верона

4-річна Верона не дуже довіряє людям, але залишається милою собачкою. Дві її доньки побували на ЛКП "Лев". Зараз кінологи підприємства працюють і з нею.

Король

Король

Король

Солідний пес Король живе на цьому світі уже 9 років. Красеня полікували, зараз він проходить реабілітацію. За характером - дуже слухняний собака, що відповідає своїй кличці.

Ріна

Ріна

Ріна

1-річну Ріну знайшли на вулиці Гвардійській. На собі мала ошийник, тож можливо загубилася. Собачка весела, гавкуча та дуже соціалізована.

Нагадаємо, з усіма собачками можна познайомитися ближче на території ЛКП "Лев" на вулиці Промисловій, 56. Комунальне підприємство працює щоденно з 8:00 до 20:00. Контактний номер: 068-535-45-45. Більше про чотирилапих, які шукають добрих господарів ТУТ.

Фото Ірини Шелест

Читайте також: Неопалима купина і жовті глечики зацвіли у львівському ботсаду: атмосферні фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #собачки #пес #прихистити #ЛКП Лев
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...