• Головна
  • Як цвіте незвична магнолія у Ботсаду Франкового університету, - ФОТО
15:03, 15 червня 2020 р.
Надійне джерело

Як цвіте незвична магнолія у Ботсаду Франкового університету, - ФОТО

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У червні у Ботанічному саду Львівського університету ім. І. Франка, що на вулиці Черемшини 44, розквітла незвична магнолія. Наразі вона вже доцвітає. 

Про це розповів у коментарі кореспондентці 032.ua директор ботсаду університету ім. І. Франка Андрій Прокопів. Зараз квітне одна з найпізніших магнолій - оберненояйцеподібна. Рослини цього виду цвітуть з другої половини травня до початку червня. Вона має білуватий колір квітів. Завдяки цьому, рослина відома під назвою магнолія білоцвіта.

Зазначимо, окрім цвітіння магнолії, привабливими є також її листки. Вони влітку та восени з часом змінюють забарвлення від зеленого до коричневого. Завдяки цьому, магнолія довгий час є декоративною. 

Додамо, у квітні - травні традиційно у Ботсаду Львівського університету ім. І. Франка цвіли магнолії. Більше фото можна переглянути за посиланням

У період карантину у Ботанічному саду Львівського університету ім. І. Франка не проводять дні відкритих дверей. На сторінці ж ботсаду у Facebook регулярно публікують атмосферні фото, щоб всі охочі могли насолоджуватися красою.

Нагадаємо, у травні у Ботсаду Львівського університету ім. І. Франка яскраво цвіли рододендрони. Їх назва з грецької мови перекладається як "троянда" та "дерево".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Ботсад #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...