• Головна
  • У Ботанічному саду Франкового університету зацвіли магнолії: атмосферні фото
18:01, 17 квітня 2020 р.
Надійне джерело

У Ботанічному саду Франкового університету зацвіли магнолії: атмосферні фото

У Ботанічному саду Франкового університету зацвіли магнолії: атмосферні фото

На початку квітня традиційно у Ботанічному саду Львівського університету ім. І. Франка зацвіли магнолії, які будуть любувати око орієнтовно до кінця травня.  

Як розповів у коментарі кореспондентці 032.ua директор ботанічного саду університету ім. І. Франка Андрій Прокопів, розцвітають магнолії щороку майже в однаковий час, бо це великі дерева, яким для вегетаційного період потрібно достатньо тепла. Отож, і цьогоріч, попри теплу зиму, вони зацвіли, як і зазвичай - на початку квітня.

Цвітіння магнолій може тривати орієнтовно до кінця травня, відомо понад 200 їх видів, а також велику кількість сортів і гібридів магнолій, деякі з них квітнуть у Львівському ботсаду. 

"Найближчим часом також очікуємо цвітіння рододендронів, бузків, деревоподібних півоній, однак під час карантину ми не проводимо дні відкритих дверей, але будемо публікувати фото з ботсаду на сторінці у Facebook, щоб всі охочі могли насолоджуватися красою", - розповідає Андрій Прокопів.

Нагадаємо, з настанням весни у центрі Львова висаджують квіти, вже заквітчали годинник на площі Митна, облаштували клумби на проспекті Свободи, висаджують квіткову композицію на площі Ринок. 

Фото на головній ілюстративне з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Ботанічний_сад #магнолії #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,85
EUR
42,72
42,82
PLN
9,87
9,92
Оголошення
live comments feed...