• Головна
  • Якою планують зробити "Покровську площу" у Львові, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
17:11, 3 червня 2020 р.
Надійне джерело

Якою планують зробити "Покровську площу" у Львові, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Якою планують зробити "Покровську площу" у Львові, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

У Львові мають намір реалізувати проєкт "Покровська площа", який торік став одним із переможців на Громадському бюджеті. Оновлений громадський простір облаштують перед церквою Покрови Пресвятої Богородиці на вулиці Личаківській, 175. Здійснити задумане планують до кінця 2020 року.

Як розповів львів'янин Олег Котис у соцмережі фейсбук, днями у режимі онлайн провели громадські обговорення щодо підготовки проектно-кошторисної документації. На усі роботи витратять 599 000 гривень. Новий громадський простір поповнять: питним фонтаном, природним бар'єром з рослин, кількома деревами (дуб або липа), оглядовим майданчиком біля церкви, велопарковкою.

До кінця року на території проведуть земляні роботи, замостять доріжку, проведуть комунікації для фонтану та ліхтарів, встановлять додаткове вуличне освітлення, відремонтують бокові сходи з вулиці Долішньої. На другому етапі робіт висаджуватимуть рослини, встановлюватимуть лавки, велопарковку та питний фонтан.

Як виглядатиму "Покровська площа" біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці у Львові на вул. Личаківській, 175 після капітального ремонту, можна побачити на візуалізації нижче. У червні 2020 року мають провести тендер і визначити підрядника, а власне ремонтні роботи відбуватимуться у липні - серпні.

Читайте також: 14 забутих кінотеатрів Львова дорадянського періоду, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #громадський простір #Покровська площа #Личаківська #церква Покрови
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...