• Головна
  • Попередження: завтра по всій області сніг з дощем та ожеледиця
17:28, 22 лютого 2013 р.

Попередження: завтра по всій області сніг з дощем та ожеледиця

Державтоінспекція Львівщини закликає всіх водіїв та пішоходів бути завтра особливо обережними. За прогнозами синоптиків, на дорогах області – ожеледиця.

 Зокрема, за прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології: 23 лютого, у суботу, погода буде хмарною із проясненнями. Вночі мокрий сніг, а вдень - місцями мокрий сніг із дощем. Слабкий туман, подекуди ожеледь. Місцями пориви вітру -15-20 м/с. Температура вночі 1-6? морозу, а вдень 0-5? тепла.

 «Закликаємо всіх автомобілістів бути вкрай уважними, не порушувати Правил дорожнього руху. Перед поїздкою обов’язково перевірте технічний стан свого автомобіля. Користуйтеся пасками безпеки, нагадуйте про це пасажирам. Будьте особливо обережними, наближаючись до пішохідних переходів, а також – на спусках, підйомах, мостах.

 Дотримуйтесь безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрів. У темну пору доби та за умов недостатньої видимості (у туман чи снігопад) обов’язково рухайтеся із ввімкненим ближнім світлом фар», - звернулось до мешканців Львівщини  ГУ ДАІ Львівщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,05
EUR
43,00
43,10
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...