• Головна
  • Двоє гравців ФК "Карпати" захворіли на коронавірус: матч з "Маріуполем" відмінили
13:32, 30 травня 2020 р.
Надійне джерело

Двоє гравців ФК "Карпати" захворіли на коронавірус: матч з "Маріуполем" відмінили

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У неділю, 31 травня, у Львові мав відбутися футбольний матч між командами "Карпат" і "Маріуполя". Футболістам дали дозвіл на проведення матчу без глядачів. Але уже сьогодні його довелося скасувати.

Як повідомило спортивне видання "Трибуна", двоє гравців "Карпат" заразилися коронавірусом. Гостям сказали не приїздити в суботу на тренування та відмінили підготовку до матчу. Автобус "Маріуполя" уже розвернувся з курсу.

Відомо, що захворіли на COVID-19 українець та легіонер із лав "зелено-білих". Відповідну інформацію підтвердило одразу кілька спортивних журналістів. Згодом на сайті ФК "Карпати" з'явилося повідомлення про скасування матчу заради непоширення коронавірусної хвороби.

"Тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу львівських "Карпат". Інфіковані одразу ж були переведені на режим самоізоляції, симптоми захворювання відсутні. ФК "Карпати" запевняє, що надасть усю необхідну допомогу членам команди та працівникам клубу заради непоширення COVID-19. У понеділок карпатівці пройдуть ще одне тестування", - йдеться на сайті футбольного клубу.

Керівництво Української Асоціації Футболу та Української Прем’єр-ліги було оперативно поінформували про ситуацію у таборі команди. Зараз очікують офіційного рішення щодо подальшої долі матчу "Карпати" - "Маріуполь", який мав відбутися 31 травня о 14:00.

Читайте також: ФК “Карпати” тепер належить Смалійчуку

За матеріалами "Трибуни" і ФК "Карпати"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #карантин #коронавірус #Львівщина #підозра #хворі на COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,77
42,82
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...