• Головна
  • Потрійна ДТП на трасі Львів - Тернопіль: два автомобілі злетіли у кювет, - ФОТО
16:57, 26 травня 2020 р.
Надійне джерело

Потрійна ДТП на трасі Львів - Тернопіль: два автомобілі злетіли у кювет, - ФОТО

Фото поліції, потрійна ДТП у Підгірному

Фото поліції, потрійна ДТП у Підгірному

26 травня близько 13:30 на трасі Львів - Тернопіль сталася автотроща. Не розминулися водії Volkswagen, Mitsubishi та Ford біля села Підгірне Пустомитівського району. Унаслідок зіткнення, дві автівки з'їхали у кювет.

За даними поліції Львівської області, травмувалися водії автомобілів Volkswagen і Ford і двоє пасажирів. Усіх чотирьох доставили до медиків. У поліції встановлюють обставини автопригоди та вирішують питання про відкриття кримінального провадження. 

ДТП у Підгірному, фото поліції та Ігора ЗінкевичаДТП у Підгірному, фото поліції та Ігора ЗінкевичаДТП у Підгірному, фото поліції та Ігора ЗінкевичаДТП у Підгірному, фото поліції та Ігора Зінкевича

Як розповів журналістці 032.ua речник патрульної поліції Львівщини Володимир Півовар, автомобілем Mitsubishi Lancer керував 27-річний чоловік, який не отримав травм. За кермом Volkswagen Bora перебував 27-річний водій, у якого діагностували закриту черепно-мозкову травму й забої. Автомобілем Ford Sierra керував 56-річний чоловік, який мав гіпертонічний криз унаслідок стресу та забій грудної клітки. Обох водіїв госпіталізували у Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, нещодавно у Рудках біля Львова 76-річний водій Skoda зіткнувся із автомобілем Daewoo. Унаслідок зіткнення травмувалося п'ятеро осіб.

Читайте також: У Львові ще двоє людей померло від ускладнень, спричинених COVID-19: подробиці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #ДТП #автопригода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,03
EUR
43,40
43,46
PLN
10,09
10,15
Оголошення
live comments feed...