• Головна
  • «Місто пройшло перший етап реалізації проекту Індустріального парку», - Сергій Кіраль
17:15, 20 лютого 2013 р.

«Місто пройшло перший етап реалізації проекту Індустріального парку», - Сергій Кіраль

У Львова уже є концепція створення та розвитку індустріального парку, а також місто виділило ділянку для цього у Рясне-2. Ще потрібно пройти затвердження документації та вибір керуючої компанії, яка відповідно до бізнес-плану розвиватиме Індустріальний парк. Про це під час прес-конференції розповів начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергій Кіраль.

«Місто прийняло рішення ще у вересні 2012 року, затвердило концепцію створення і розвитку Індустріального парку. А 27 грудня минулого року було прийнято рішення на сесії про розробку проекту землеустрою та детального плану територій, земельна ділянка – 25 га. Це перший етап реалізації цього проекту в Рясне-2», - зазначив Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій. 

Відповідно до Закону «Про індустріальні парки», після того, як місто матиме технічну документацію на землю, яка повинна пройти затвердження на сесії, буде проведений конкурс на вибір керуючої компанії. Після затвердження результатів конкурсу на сесії, ця компанія буде відповідно до бізнес-плану розвивати  цей парк, тобто залучати інвесторів, будувати для них інфраструктуру.

«В результаті місто отримає нові робочі місця і нове виробництво. Інтерес інвесторів в тому, що вони будуть мати таку послугу, а також законом передбачена ціла низка пільг, які ці інвестори матимуть право отримувати», - зазначив Сергій Кіраль. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,53
42,65
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...