• Головна
  • Львів’яни стурбовані пропозицією опозиції щодо закриття «секонд хендів»
15:44, 19 лютого 2013 р.

Львів’яни стурбовані пропозицією опозиції щодо закриття «секонд хендів»

Львів’яни знову схвильовані. У Верховній Раді вчора заговорили про закриття "секонд хендів", а це як відомо основне місце покупок більше 50% мешканців міста.

Текст відповідного законопроекту №2320 від 18 лютого 2013 року, підготовлений народним депутатом від «Батьківщини» Віталієм Немилостивим.

Як пишуть Коментарі, документ передбачає заборонити об´єктам господарювання оптову та роздрібну торгівлю вживаним одягом та взуттям, крім комісійної торгівлі.

«Метою даного законопроекту є впорядкування правил роздрібної та оптової торгівлі товарами легкої промисловості, стабілізація роботи вітчизняних підприємств галузі, збільшення обсягів виробництва високоякісної продукції для українського споживача, недопущення реалізації на внутрішньому ринку України одягу та взуття, що були у вжитку, з метою забезпечення захисту життя та здоров´я людей, а також запобігання заподіянню можливої шкоди навколишньому середовищу», - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

«Мене не тішать такі настрої, я і моя сім’я періодично оновлюємо свій гардероб саме у «Єврошопі», якщо закон вступить в дію, як я за 1500 гривні можу одягнути, взути і нагодувати  членів своєї сім’ї» - бідкається Михайло Розумійко.

Такої ж думки і більшість львів’ян.

Натомість місцеві товаровиробники переконані: нововедення допоможе позбутися конкурента і звернути увагу громадян на товари українського виробництва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...