• Головна
  • У Львові відбудеться благодійний показ колекції Софі-Марії Сєдової «Проти течії»(ФОТО)
10:58, 19 лютого 2013 р.

У Львові відбудеться благодійний показ колекції Софі-Марії Сєдової «Проти течії»(ФОТО)

В рамках Lviv Fashion Week 31 березня о 17 год. у виставковому центрі Shuvar-Expoвідбудеться благодійний показ колекції Софі-Марії Сєдової осінь-зима 2014 «Проти течії». Кошти від продажу квитків на показ будуть спрямовані на підтримку транспортної програми (закупівлю пального) навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

oFm2zP2yoYM

 Цілковито нове бачення юного дизайнера на звичайні, стандарнті речі, дають упевненості у тім, що вона постійно самовдосконалюється. Вона вміє дивувати, кожна колекція по своєму чудова, але Софі переконує, що свою найкращу колекцію вона ще не створила.-розповіла дизайнера журналу mam.ua

 Колекція осінь-зима 2014, створена виключно з натуральних та екологічно безпечних тканин. Навіть, для підкладки, в кашемірових та вовняних пальтах використані найніжніші натуральні батисти з чудовими квітковими авторськими мотивами.

Від споглядання на них, від самого доторку стає по літньому тепло. Софі Марія не намагається бути іншою, вона не зраджує витриманій елегантності, але в колекціі зявилися не властиві бунтівні мотиви.

Серед представлених моделей будуть пальта, костюми, розкішні сукні з натурального шовку, а ще пречудові шапочки і рукавички.

«Назва колекції не виникла спонтанно. Проти течії пливти завжди важко, але ключовими стають слова –«я зможу». Іноді і мені здається, що я пливу проти течії.

Я люблю свою кожну колекцію по-особливому. Ця колекція дуже особлива, не хочу повторюватись, але назва дійсно не випадкова. Вона відображає мій внутрішній стан», - висловлює свої думки Софі-Марія.

«Не випадково саме цю колекцію молодий львівський дизайнер презентує в рамках благодійного показу на користь дітей з особливими потребами навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Адже вихованці центру, щодня теж пливуть проти течії. Кожна дитина з неповносправністю долає свої перешкоди, бар’єри, виклики долі разом із своїми батьками. Добре, що особливі родини мають  таких друзів як Софі-Марія та її батьки. Ці люди маючи великі та відкриті серця, змогли почути потребу дітей з неповносправністю та знайшли можливість їм допомогти.

До речі, в рамках Lviv Fashion Week у холі виставкового центру «Шувар-Експо», що на вул.Хуторівка, 46, проходитиме виставка-продаж сувенірної продукції виготовленої молоддю з особливими потребами з «Джерела». Сувеніри можна буде придбати за благодійну пожертву», - каже Наталя Сіреджук, керівник відділу зовнішніх зв’язків центру «Джерело».

У Львові відбудеться благодійний показ колекції Софі-Марії Сєдової «Проти течії»(ФОТО), фото-1

 Придбати квитки можна буде  з 25 лютого:

  • в кафе «Смаколик» ТМ, вул.Михальчука, 5, тел.(032) 245-22-84
  • в арт-бутіку «Опера Декор», що знаходиться в Торговій Галереї «Опера Пасаж», пр.Свободи, 27
  • в навчально-реабілітаційному центрі «Джерело», проспект Червоної Калини, 86а, тел.: (032)227-36-02, 067 774 69 20.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...