• Головна
  • Львівський 3-метровий «Cонячний шоколадний годинник» побив усі рекорди (ФОТО)
20:36, 15 лютого 2013 р.

Львівський 3-метровий «Cонячний шоколадний годинник» побив усі рекорди (ФОТО)

У Львові вже другий день у Палаці мистецтв триває VI Національне Свято Шоколаду. Саме сьогодні о 16.10 для львів’ян та гостей міста  відкрили ексклюзивний 3-метровий «Сонячний шоколадний годинник».

відкриття_сонячного_шоколадного_годинника

 На Головній сцені Національного Свята Шоколаду відбулося урочисте відкриттяексклюзивного «Сонячного шоколадного годинника». Триметрового велетня презентувала гостям королева «Шоколадного міста» Наталка Карпа. Під час відкриття співачка виконала пісню «Час-пісок».

Watch.24k.ua

Watch.24k.ua

«Над механізмом цього унікального шоколадного годинника попрацював відомий майстер-годинникар Олексій Бурнаєв. А ось над дизайном і декором постаралась львівський шоколадний скульптор Наталя Музика.  На створення годинника майстри використали понад 50 кілограмів шоколаду «Світоч». Також відвідувачі Свята мали можливість милуватись унікальною шоколадною виставкою в «Галереї левів». Експозицію складає величезний 200-кілограмовий та 10 інших шоколадних Левів, які символізують найбільші фестивалі міста», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

Наталка_Карпа_відкриття_годинника

Наталка_Карпа_відкриття_годинника

 Цьогоріч кожен гість Свята отримає «ШокоКартку». Цей вхідний квиток дасть змогу безкоштовно отримати безліч шоколадних солодощів, знижку на Святі та у закладах міста. Також усі ШокоКартки братимуть участь у розіграші головного призу Свята – АВТОМОБІЛЯ! Механізм простий. З усіх вхідних квитків буде зібрано відривні номерні купони, які братимуть участь у розіграші. Ведучий витягуватиме їх із прозорого лототрону, допоки серед присутніх на Святі знайдеться той щасливчик, у якого номером вхідного квитка купона збігатиметься із номером витягнутого купона. Розіграш відбудеться 17 лютого о 19.00 у Палаці мистецтв на головній сцені Свята.

Уже завтра о 16.00 на Святі Шоколаду стартує ІІ Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». За звання «найкращого кондитера-аматора України 2013 року» змагатимуться дев’ятеро найсміливіших.

Сонячний_шоколадний_годинник

Сонячний_шоколадний_годинник

 А також відвідувачі Свята мають можливість відправити ароматну листівку  у «Шоколадній пошті Світоч», долучитись до різноманітних майстер-класів професійних шоколатьє, відпочити з дітьми у «Дитячій країні», створити власний шоколадний поїзд у «Львівській шоколадній залізниці» та прогулятись «Шоколадним містом» з чарівним поїздом.

Зауважимо, вартість входу на Свято Шоколаду становить - 30 грн. Вхідний квиток «ШокоКартка» є одноразовим!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...