• Головна
  • На Львівщині правоохоронці вилучили більше двох десятків гральних апаратів та готівку
16:08, 14 лютого 2013 р.

На Львівщині правоохоронці вилучили більше двох десятків гральних апаратів та готівку

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області припинили роботу «підпільного» салону ігрових автоматів у місті Новояворівськ Львівської області. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Салон був розташований в орендованому приміщенні одного з громадських закладів у центрі міста. Про його діяльність правоохоронці довідались з оперативних джерел, і 13 лютого 2013 року салон припинив своє існування.

Як з’ясувалось, власники салону надавали відвідувачам за допомогою спеціального грального обладнання послуги у сфері організації азартних ігор з метою отримання прибутку.

Правоохоронці вилучили більше двох десятків гральних апаратів та готівку, що була виручена від організації азартних ігор.

Як розповів заступник начальника відділу УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля, діяльність зазначеного закладу ретельно конспірувалась, коло клієнтів було обмежене і допускались до гри лише за попередньою домовленістю з персоналом закладу.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 203 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...