• Головна
  • 15 чарівних собачок шукають добрих господарів на базі ЛКП "Лев", - ФОТО
18:06, 10 квітня 2020 р.
Надійне джерело

15 чарівних собачок шукають добрих господарів на базі ЛКП "Лев", - ФОТО

15 чарівних собачок шукають добрих господарів на базі ЛКП "Лев", - ФОТО

У ЛКП "Лев" перебуває п'ятнадцять чарівних собак, що шукають турботливих господарів. Познайомитися ближче з чотирилапими можна щоденно з 8 до 20 години на вулиці Промисловій, 56 у Львові. Редакція 032.ua пропонує дізнатися більше про кожного з них.

Невеликий песик Бім готовий захищати свого господаря, має нюх на людей, енергійний та милий. Метиска вівчарки Лейла любить увагу, має м'який характер та гарну шерсть, може проживати на подвір'ї. Великий пес Гулівер дуже високий, врівноважений та добрий, ідеально підійде для охорони. Маленька Фія зворушлива та кумедна, любить людей і дуже хоче мати новий дім. Собачка Аріель скоріш за все уже мала господарів, але зараз шукає добрих людей, вона позитивна і грайлива, добре гуляє на повідку, може жити як у квартирі, так і у приватному будинку.

Чарівна собачка Руна має неймовірний погляд, дуже вихована та розумна, з пухнастою шерстю, любить людей та інших тварин. Собака Гермес - львівський Хатіко, зараз він шукає господаря, який оцінить його слухняність, стане його напарником і охоронцем. Маленька Тріксі має чарівні вуха, чемна та розумна, любить увагу. 1-річна Мася - метиска вівчарки, ручна та ніжна, її знайшли на Левандівці. Маленька собачка Жужа прожила на світі уже 2 роки й дуже хоче знайти родину. Пес Чорний - позитивний та впевнений у собі пес. 4-річна Бетті - невеличка лагідна собака, майже як кіт, стане відмінним компаньйоном. 3-річний Рудий - великий і добрий пес, симпатичний і харизматичний. 1-річна Розалі бігала по мікрорайону Рясне-2, ця метиска лайки дуже товариська та життєрадісна собачка. Рейна знайшли у центрі міста, пес енергійний, гавкучий і стане вірним другом.

Читайте також: У Стрийському парку вилупилося четверо каченят, - ФОТО

Фото Ольги Валентій 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #собаки #песики #ЛКП "Лев" #обери друга #прихистіть
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...