• Головна
  • На Святі Шоколаду у Львові для дітей відкриють «Дитячу країну»
11:06, 12 лютого 2013 р.

На Святі Шоколаду у Львові для дітей відкриють «Дитячу країну»

Цього року VI Національне Свято Шоколаду по-особливому подбало про своїх наймолодших і найвдячніших відвідувачів. Від так, з 14 по 17 лютого, у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) працюватиме чарівна «Дитяча країна».

«Ми вирішили виділити весь 3 поверх саме для діток і їхніх батьків. Солодкі конкурси, розважальні програми від анімаційних шкіл, яскраві виступи від веселих клоунів, шоколадні майстер-класи, солодощі, та всілякі забавки допоможуть батькам відпочити, залишивши своє чадо у надійних руках. У «Дитячій країні» дітки незабутньо проведуть час, з користю та задоволенням для себе! Спеціально для малечі ми склали інтерактивну розвиваючу програму», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

А також на Святі відбудуться численні шоколадні атракції: відкриття «Ярмарку Валентина», «Шоколадного вінчання», «Шоколадного міста», «Шоколадного годинника», «Шоколадного чортового колеса», «Шоколадної пошти Світоч», «Галереї левів», пройдуть різноманітні майстер-класи від професійних шеф-кухарів та шоколатьє для матусь і татусів, а ще частуватимуть шоколадним тортом – буде неймовірно солодко!

Окрім, цього на Святі Шоколаду вперше запровадили проект «ШокоКартка». Цей особливий вхідний квиток дає змогу безкоштовно продегустувати  продукцію провідних шоколадних брендів країни, отримати безліч подарунків та знижку на Святі. Окрім цього усі картки  беруть участь у розіграші головного призу Свята - автомобіля!

Зауважимо, що вхід на Свято Шоколаду до 17.00  14 лютого безкоштовний! Вартість квитків «ШокоКартка» у будні дні – 25 грн., вихідні – 30 грн. Попереднє замовлення в мережі квиткових кас «ОТ-ОТ» - 20 грн..

Увага! Вхідний квиток на Свято є одноразовим!

Дитяча_країна_на_Святі_Шоколаду

Дитяча_країна_на_Святі_Шоколаду

 Програма «Дитячої країни» на VI Національному Святі Шоколаду у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17), 3-й поверх

 14-17 лютого

13.00 – 19.00«BabyClub» – комплекс занять для дітей від 1 до 7 р., спрямований на всебічний гармонійний розвиток дитини (малювання, плямографія, вивчення пісень з елементами танців, розвиток сенсорики та моторики дітей).Англійська для дітей за методикою Хелен Дорон! Легкий, природній спосіб вивчення іноземної мови для діток. Вивчення англійської мови у вигляді захоплюючої гри.

Технічна студія «Винахідник» - розвиваючі ігри, для дітей віком від 3 до 16 р., за принципом «Навчання через дію» - діти отримають знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора. Найкмітливіші дітки отримають подарункові сертифікати на заняття у студії.

Дитячий краківський театр «Wagabunda» - розважатиме діток протягом усього свята різноманітними інсталяціями: лабіринти, настільний футбол, гольф, інтелектуальні забавки та інше. Розваги дитячого театру охопить дітей різного віку.

«Майстерка від Тані Пилипець» - неймовірний креатив та шалені ідеї від львівських майстринь. Діток навчатимуть унікальним технікам квілінгу, скрапбукінгу, виготовлення шоколадних букетів, сережок та заколок.

Навчання англійської мови від клубу «Open world» для  дітей від 3,5 до 12 років. Під час занять дітки не лише ефективно засвоюють іноземну мову, але й бавляться, ліплять, малюють та всебічно розвиваються.

 Сайт Свята: www.shokolad.lviv.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...