• Головна
  • Під час карантину на Львівщині одружилося 134 пари
15:16, 3 квітня 2020 р.
Надійне джерело

Під час карантину на Львівщині одружилося 134 пари

З 12 березня до 24 квітня в Україні запровадили карантин/надзвичайну ситуацію по областях, винятком не стала і Львівська область. Але попри низку тимчасових обмежень люди продовжують одружуватися.

Як повідомили у пресслужбі Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, на підставі заяв, поданих до 13 березня, на Львівщині зареєстрували 134 шлюби, з них 19 - у рамках пілотного проєкту "Шлюб за добу". Відділи ДРАЦС Львівської області також зареєстрували 454 новонароджених і 654 померлих.

Львів'яни і зараз можуть дистанційно подати документи та отримати консультації щодо реєстрації шлюбів на офіційному сайті. Через вебпортал відділи ДРАЦС прийматимуть заяви з накладенням кваліфікованого електронного підпису і документи, необхідні для відповідної державної реєстрації актів цивільного стану.

Безпосередній прийом громадян у ДРАЦС в умовах карантину здійснюється виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів, необхідних для підтвердження при захороненні.

Читайте також: Де взятишлюб у Львові: вінчання, розписка, “Шлюб за добу”, - АДРЕСИ, ЦІНИ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #шлюб #весілля #одруження #Мін'юст #ДРАЦС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...