• Головна
  • Як передати показання та сплати за газ через Viber: у "Львівгаз" надали інструкцію
13:51, 2 квітня 2020 р.
1
Надійне джерело

Як передати показання та сплати за газ через Viber: у "Львівгаз" надали інструкцію

В Україні триває карантин, наразі всіх жителів закликають залишатися вдома. Кореспондентка 032.ua пропонує дізнатися, як передавати показання лічильника та слачувати за спожитий природний газ онлайн. 

Як зазначили на сайті служби газу, передати показники та сплатити за послугу можна за допомогою чат-бота 7104ua у Viber за наявності особового рахунку  в "Львівгаз Збут". 

Для реєстрації вам знадобиться вказати: номер особового рахунку (в системі постачальника) та суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу. 

Як знайти паблік у Viber-месенджері? 

У своєму Viber-месенджері перейдіть по кнопці  "додатково" та беріть QR-код, після чого наведіть камеру зображення з кодом для сканування, також можете перейти з мобільного за посиланням.

Фото: QR-код / 104.ua

Фото: QR-код / 104.ua

Як підписатись?

Для роботи з чат-ботом 7104ua  необхідно бути підписаним на акаунт. Відкрийте профіль Viber-бота на своєму телефоні та натисніть на кнопку "повідомлення", після чого  вам відкриється контекстне меню, що містить всі пункти для подальшої роботи з ботом, оберіть "налаштування". 

Як додати особовий рахунок?

Без пробілу введіть особовий рахунок, перевірте введені дані і оберіть один із запропонованих варіантів для підтвердження належності рахунку, після цього отримаєте повідомлення, що ваш собовий рахунок додано. Далі для керування рахунком скористайтесь пунктом меню "налаштування", а потім обирайте "особові рахунки". 

Фото: чат-бот / 104.ua

Фото: чат-бот / 104.ua

Як оплатити?

Для оплати послуг за газ оберіть пункт "платежі" та натисніть "оплатити", потім ведіть суму для оплати. Далі обирайте платіжну систему iPay MasterPass, щоб здійснити оплату підтвердіть свій номер. Якщо це ваша перша оплата через MasterPass, вам надішлють посилання, перейшовши - зможете додати карту для оплат.

Заповніть всі поля та натисніть на кнопку "додати карту", після підтвердження операції картка буде додана і ви зможете оплачувати послугу. У випадку успішної операції, в історії оплат буде встановлена примітка з текстом "в опрацюванні".

Як передати показання лічильника? 

В пункті меню "показання" ви зможете передати показання лічильника газу, для цього у вікно повідомлень внесіть показання лічильника та натисніть на кнопку для відправки даних. 

Фото: як передати показання лічильника / 104.ua

Фото: як передати показання лічильника / 104.ua

Читайте також: В Україні погодили додаткові виплати пенсіонерам та індексацію пенсій: коли планують нарахувати

Джерело інформації: інструкція на сайті служби газу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #показники_за_газ #оплата #новини
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Roman Greenwood
2 квітня 2020 р., 14:08
Для чого львівгаз вимагає встановлення російського програмного забезбечення на телефони користувачів? Хто нестиме відповідальність за розкриття персональних даних?
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...