• Головна
  • Жорстоко вбитим у Лісабонському аеропорту українцем виявився мешканець Львівщини
18:14, 1 квітня 2020 р.

Жорстоко вбитим у Лісабонському аеропорту українцем виявився мешканець Львівщини

Португальські журналісти з'ясували ім'я загиблого українця, який прилетів у Лісабон 11 березня рейсом з Туреччини. За попередньою інформацією, вбитим є Ігор Гоменюк з Новояворівська Львівської області. Він нібито намагався дістатися в Бельгію з двома друзями, де хотів влаштуватися на роботу на будівництво.

Як повідомило видання "Сегодня" з посиланням на португальську газету Publico, журналісти сконтактувалися з другом Ігора, теж мешканцем Новояворівська, який підтвердив особу та вік загиблого (40 років) і розповів, що той працював сезонним будівельником, влітку та навесні - у Польщі, Росії та Бельгії. У Ігора залишилася дружина Оксана та двоє дітей, віком 14 та 8 років.

Місцеві журналісти з каналу tvi провели власне розслідування та дізналися, що українець прилетів у Лісабон як турист 11 березня. Працівники міграційної служби (SEF) вирішили відправити його назад у Туреччину найближчим рейсом, але той відмовився та чинив спротив поліції. Після заворушення, його відправили у медичний відділ аеропорту, де його ймовірно забили до смерті. Відеокамер у санітарній частині немає, але у вчиненні злочину підозрюють трьох працівників міграційної служби, віком 42, 43 і 47 років.

За даними кореспондентів, на тілі загиблого є очевидні ознаки насильства, які вказують на те, що українця жорстоко побили до смерті. Били навіть ногами, коли він уже не міг чинити опору. 12 березня чоловіка знайшли в агонії, на ньому були кайданки.

Відомо, що директора Лісабонського митного управління SEF та його заступника звільнили з посад. Проти них відкрили службове розслідування. Тим часом Посольство України звернулося до колег в Португалії з проханням посприяти проведенню об'єктивного і справедливого розслідування.

Читайте також: Двох молодиків із Золочівщини затримали за вбивство неповнолітніх і збут наркотиків, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...