• Головна
  • У Львові п’яний водій втікав від патрульних та заїхав на кільце, - ВІДЕО
12:49, 31 березня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові п’яний водій втікав від патрульних та заїхав на кільце, - ВІДЕО

У понеділок, 30 березня, ввечері у Львові нетверезий водій, який порушив правила дорожнього руху, втікав від патрульних та не впорався з керуванням, внаслідок цього виїхав на кільце. 

Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини, близько 22:00 на вулиці Джорджа Вашингтона патрульні зупинили водія автомобіля Opel Vectra, який порушив правила дорожнього руху, однак він не вийшов з транспортного засобу намагався втекти від правоохоронців. 

Патрульні переслідували авто, під час виїзду на перехрестя вулиць Зелена - Пасічна з круговим рухом, чоловік не впорався із керуванням, наїхав на перешкоду та зупинився на кільці.

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав,  за кермом перебував 39-річний львів'янин, ;який пройшов перевірку у медичному закладі, медики встановили, що він перебуває у стані алкосп’яніння.

На порушника патрульні склали протоколи за невиконання водіями вимог про зупинку (ст.122-2  КУпАП); за порушення ПДР, що призвело до ДТП ( ст.124 КУпАП); та за керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП); за керування транспортним засобом без відповідних документів (ч.1 ст.126 К КУпАП). 

Читайте також: П'яний водій втікав від патрульних та перекинувся на дах поблизу Автостанції №2 у Львові

Джерело інформації: пресслужба Патрульної поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #патрульні #порушення #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...