• Головна
  • Переваги промислової вишивальної машини для Вашого бізнесу
Новини компаній
11:00, 27 березня 2020 р.

Переваги промислової вишивальної машини для Вашого бізнесу

Новини компаній

Ви все ще вишиваєте на побутовій одноголковій машині? Час рухатися уперед! Пояснюємо різницю між побутовою і промисловою вишивальними машинами.

Більшість дизайнерів вишивки на початку діяльності користуються побутовими вишивальними машинами. Зазвичай, це одноголкові вишивальні машини, такі як Janome Memory Craft 500E або Brother V-3, чи подібні. Проте дуже швидко можливостей таких моделей стає недостатньо. Для створення складних, багатоколірних вишивок побутові вишивальні машини не підходять, та й працювати безперервно цілий день не зможуть.

Переваги промислової вишивальної машини для Вашого бізнесу, фото-1

Економія часу на перезаправлянні ниток

Побутові вишивальні машини - одноголкові. Для створення багатоколірної вишивки на них доводиться постійно перезаправляти нитку. Це дуже уповільнює робочий процес, і може негативно вплинути на якість вишивки.

Тим часом напівпромислові та промислові машини мають декілька голок, що й дає можливість не знижуючи темпу роботи, виконувати багатоколірні дизайни. Наприклад, напівпромислова модель EM-1010 від американської компанії Ricoma має 10 голок, а промислова вишивальна машина Ricoma RCM-1501TC-7S має 15 голок. Для зміни кольору машини автоматично змінюють голки, і це відбувається дуже швидко. Існують також 20-голкові моделі, такі як Ricoma RCM-2001TC-8S.

Велике поле вишивки

Побутові вишивальні машини мають менші поля вишивки, ніж напівпромислові і набагато менші, ніж промислові.

Поле вишивки побутових моделей – це: 10 х 10 см, або 13 х 18 см, максимально - 18 х 30 см. У напівпромислових машинах поле вишивки більше: 20 х 30 см або 21 х 31 см. Таке поле дає можливість вишивати досить великі дизайни. У промислових вишивальних машин поле вишивки є значно більшим. Наприклад у моделі RCM-1501TC-7S від американської компанії Ricoma поле вишивки 53 х 35 см, а у моделі SWD-1501-8S цілих 80 х 48 см у стандартній комплектації.

Це дозволяє створювати будь-які за розміром дизайни,: і сукні, і гардини. Вигідно це й для тих, хто вишиває відносно невеликі за розміром предмети - нашивки, шеврони - дизайн елемента розмножується на все поле вишивки, і їх можна вишити велику кількість, не замінюючи тканину.

Переваги промислової вишивальної машини для Вашого бізнесу, фото-2

Реальна швидкість вишивання

Щоб вишивання було бізнесом, необхідно бути готовим виконувати замовлення клієнтів у доволі стислі терміни. Ось чому важливо знати реальну швидкість, яку може забезпечити вишивальна машина.

Попри те, що максимальна швидкість і побутових, і напівпромислових машин заявляється на рівні 1000 стібків за хвилину, реальна швидкість побутової машини буде нижчою. Максимальний показник швидкості актуальний тільки для дрібних стібків, при вишивці довгих стібків машина сповільнюється.

Найбільшу реальну швидкість вишивки, насправді, має промислова вишивальна машина. Вишивальна машина Ricoma RCM-1501TC-7S вишиває з максимальною швидкістю 1200 ст/хв.

Вишивка на готових виробах

Побутові вишивальні машини мають конструкцію, яка не дозволяє вишивати на готових виробах. Тому отримати замовлення на вишивку емблем на тисячі кепок із такою машиною не вдасться. На противагу їм, напівпромислові і промислові машини мають так звану рукавну платформу, на яку можна надягати готовий виріб для вишивки.

Плануємо розвиток вчасно

Прагнучи розвитку власної вишивальної справи, необхідно реалістично оцінювати можливості обладнання. Треба розуміти, що ресурс роботи побутової машини набагато менший, ніж напівпромислової, і тим більше промислової. Побутові машини розраховані на роботу максимум декілька годин у день (!). Напівпромислова вишивальна машина може працювати цілий день, а промислові вишивальні машини – цілодобово.

Компанія Ricoma International Corp. (США) пропонує напівпромислові і промислові вишивальні машини, що мають одні з найкращих характеристик усіх вище перелічених параметрів на ринку.

Переваги промислової вишивальної машини для Вашого бізнесу, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вишивка #вишивкамашинна #машиннавишивка #дизайнеродягу #вишивканазамовлення #бізнес #малийбізнес #брендування #брендуванняодягу #спецформа #спецодяг #RiCOMA Україна #вишивка рікома #швидкість вишивки #промислові вишивальні машини #машинна вишивка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...