• Головна
  • В Україні вперше народила жінка з коронавірусом: подробиці
16:36, 25 березня 2020 р.
Надійне джерело

В Україні вперше народила жінка з коронавірусом: подробиці

24 березня у Білій Церкві народила жінка, в якої напередодні діагностували коронавірус. Стан матері й дитини задовільний.

Маму переводять в інфекційне відділення, а новонароджений хлопчик буде на карантині. За попередньою інформацією пресслужби білоцерківської міськради, діагноз коронавірусу у жінки лише попередній і його ще перевіряють остаточно.

Сама жінка - з Ірпеня. У вівторок ввечері у неї підтвердився діагноз на коронавірус. Жінку перевели до пологового будинку сусіднього Ворзеля, а звідти - до Білої Церкви.

"Жіночка дійсно перебувала у пологовому відділенні Ворзеля, в ізоляторі. Вночі її перевезли до Білої Церкви, де вона народила хлопчика, з чим ми вітаємо її та всю родину, бажаємо здоров'я та найшвидшого одужання!" - написала у Facebook голова Ворзеля Лариса Федорук.

Також вона додала, що ворзельський пологовий будинок перевели на посилений карантин: "Силами селищної ради оброблено територію пологового будинку (внутрішній двір, під'їзди до нього), загрози мешканцям Ворзеля нині немає".

Інформацію про пологи підтвердив і заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин. "Стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний, вага 3600 - здоровий ірпінський хлопець!" - написав він.

За словами ірпінського чиновника, маму сьогодні переведуть в інфекційне відділення, хлопчик тимчасово буде на карантині.

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий розповів, що у жінки все ще підозра на коронавірус.

"Пологи пройшли нормально, народився здоровий хлопчик, 3 кг 600 грам, 56 см. Результати аналізів відправили в обласний лабораторний центр. Чекаємо підтвердження", - відзначив він.

Раніше заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин повідомив про те, що ПЛР-аналіз на коронавірус жінки виявився позитивним.

Нагадаємо, що у 7-річної дитини у Волинській області виявили COVID-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #роди #Ірпінь #вагітна жінка #Біла Церква
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...