• Головна
  • Українці, якими цікавляться топ-клуби Європи
Новини компаній
13:00, 25 березня 2020 р.

Українці, якими цікавляться топ-клуби Європи

Новини компаній

За останні 2,5 роки збірна України провела 21 поєдинок, зазнавши лише однієї поразки. Кращі букмекерські контори вносять «жовто-блакитних» до топ-10 фаворитів наступної континентальної першості. Нещодавні успіхи українців (вихід до фінальної стадії чемпіонату Європи та елітного дивізіону Ліги Націй) викликали підвищений попит на наших гравців. 

Олександр Зінченко

За неповні 3 роки Зінченко виграв з «Манчестер Сіті» 7 нагород, та наразі тримає звання найдорожчого гравця України. В британських ЗМІ все частіше з’являються повідомлення щодо зацікавленості, яку «містяни» проявляють щодо Давіда Алаби та Бена Чілвела – прямих конкурентів українця за ігровим амплуа. Нещодавно щодо переходу Олександра до одного з клубів Серії А натякнув агент футболіста, найбільш вірогідним варіантом є «Наполі». 

Віктор Циганков

Перед початком минулого сезону предметний інтерес до стрімко прогресуючого українського гравця проявляли «Севілья» та «Арсенал», проте керівництву киян вдалося втримати свого лідера. Циганкову лише 22 роки, проте він вже третій сезон поспіль є кращим в складі своєї команда за системою «гол плюс пас» (як в УПЛ, так і в єврокубках). За минулий сезон Циганков забив 18 голів та зробив 10 асистів (кращий результат серед гравців УПЛ). Взимку переходу до Європи завадила травма – серед зацікавлених клубів були навіть «Реал» та «Інтер».

Віталій Миколенко

За оцінками Transfermarkt, лівий захисник «Динамо» входить до топ-5 перспективних гравців на своїй позиції. Минулого року Миколенко був визнаний кращим молодим гравцем України та за даними вітчизняних ЗМІ, був близький до переходу в АПЛ. У свої 20 років Віталій забронював місце в основі національної збірної, та відзначається впевненою грою в «великих» матчах. Зокрема, в грі з португальцями Миколенко встиг як нейтралізувати Бернарду Сілву, так і асистувати на переможний м’яч Ярмоленка.

Руслан Малиновський

В особі Малиновського «Аталанта» придбала «суперзапасного», проте цей статус не задовольняє амбіціям Руслана. Відзначався Руслан і в Лізі чемпіонів, де «Аталанта» вийшла в чвертьфінал (коефіцієнт на перемогу італійців в турнірі вбукмекерській конторі Олімп тут становить 20,0). Цього року українець з’являвся на полі 32 рази, проте в «основі» виходив лише 8 разів. Не дивно, що за Малиновським розпочалося «полювання»: предметну зацікавленість проявляє «Фіорентина», за яку виступають Франк Рібері та Федеріко К’єза. 

Жуніор Мораес

Натуралізований українець давно переріс рівень УПЛ: минулого року Мораес став кращим бомбардиром внутрішньої першості, а цього сезону близький щоб покращити свої гольові здобутки. Враховуючи трансферну політику «Шахтаря», можно сміливо прогнозувати літній продаж Жуніора до Європи. Основним претендентом є «Рома», яку тренує екс-наставник «Шахтаря», де Мораес може замінити Едіна Джеко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...