• Головна
  • У МОЗ прокоментували можливе продовження карантину
10:21, 21 березня 2020 р.
Надійне джерело

У МОЗ прокоментували можливе продовження карантину

Карантин в Україні, що мав тривати до 3 квітня через поширення коронавірусної інфекції Covid-19 може бути подовжений. На це вплине епідеміологічна ситуація в нашій державі, а також в країнах ЄС.

Про це розповів головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко під час виступу на ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1», пише “Главком”.

За словами Віктора Ляшка, в країні розглядають можливий варіант подовження карантину. Якщо буде відбуватися таке ж зростання кількості хворих, то карантин буде подовжений.

Він уточнив, що запроваджені урядом обмеження будуть дієві лише, у разі їхнього дотримання. У протилежному випадку, головний санітарний лікар країни допускає, впровадження жорсткіших карантинних заходів.

«І я б не сказав, що ми вже аж так живемо за новими правилами. Ми тільки починаємо впроваджувати карантин. Можливо, він ще буде більш жорсткіший у подальшому. І знову ж таки, випадки реєстрації на території нашої країні. Так, є внутрішньокраїнне поширення. Тому нам треба мобілізуватися, щоб отримати результати всіх заходів, які ми впроваджуємо», — підсумував Ляшко.

Нагадаємо, що у Львові вже зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус. 

Джерело інформації: «Главком»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Карантин #продовження #Львів #коронавірус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...