• Головна
  • Інспекторку Галицької митниці спіймали на систематичних хабарах
11:29, 16 березня 2020 р.
1
Надійне джерело

Інспекторку Галицької митниці спіймали на систематичних хабарах

Нещодавно у Львівській області затримали посадовицю митного посту "Рава-Руська" на систематичному вимаганні неправомірної вигоди від автовласників.

Як повідомили у пресслужбі СБУ, головну державну інспекторку підорзюють у створенні корупційного механізму під час митного оформлення транспортних засобів. За фіксовану суму хабарів зловмисниця сприяла швидкому та безперешкодному розмитненню автомобілів, які перетинали державний кордон. Така "програма лояльності" коштувала 1000 гривень з кожного автомобіля. А в середньому через пост проходить до 100 авто щодня.

Правоохоронці затримали посадовицю після отримання чергового хабара у розмірі 5 тисяч гривень за розмитнення кількох транспортних засобів. Під час обшуків на її робочому місці виявлено ще 30 тисяч гривень, які жінка встигла "заробити" за кілька годин роботи. Вдома в інспекторки вилучили ще 220 000 гривень у різній валюті, що були, імовірно, отримані незаконним шляхом.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, зловмисниці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід тримання під вартою. Тривають слідчі дії. Встановлюється причетність інших посадовців митного посту до корупційної діяльності.

Нагадаємо, Україна тимчасово заборонила іноземцям і особам без громадянства в'їзд на територію

Джерело: СБУ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Рачок Роман
16 березня 2020 р., 15:49
Не забудьте опублікувати що вирішив наш самий "чесний" суд з усіма посадовцями і прізвищами хто закривав на це очі , допомагав і кришував її . Пишете про тих кого взяли за дупу і майже ніколи про вироки суду по цих справах .
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...