• Головна
  • Які пункти пропуску у Львівській області закрили на період карантину: перелік
10:27, 15 березня 2020 р.

Які пункти пропуску у Львівській області закрили на період карантину: перелік

У суботу, 14 березня, Уряд ухвалив розпорядження про зміни щодо функціонування пунктів пропуску. 

Як повідомили на  Facebook-сторінці Нової митниці, з 17 березня з 00:00 до 3 квітня Україна закриває міжнародне регулярне пасажирське сполучення, з 16 березня з 00:00 до 3 квітня тимчасово забороняє іноземцям та особам без громадянства в'їзд на територію.

Ці обмеження діють за низки виключень, зокрема: для осіб, що мають право на постійне або тимчасове проживання на території України; для людей, які є подружжям або дітьми громадян України; водії та обслуговуючого персоналу вантажних транспортних засобів; членів екіпажів; представників офіційних міжнародних місій, диппредставництв, організацій та члени їх сімей.

Оприлюднили також інформацію про пункти пропуску, які підлягають тимчасовому закриттю у Львівській області: Рава-Руська, Хирів, автомобільний у Шегинях. Перелік пунктів, в яких тимчасово припинене пішохідне сполучення: Краківець, Смільниця, Грушів та Угринів.

Зазначається, що українці, які не встигнуть повернутись додому до 17 березня повинні контактувати з українськими посольствами та консульствами за кордоном. Радять знайти адресу електронної пошти чи посилання на сторінки у соцмережах — і написати повідомлення, відповідають цілодобово. 

Нагадаємо, на "Гарячій лінії міста Львова" цілодобово діятиме лінія, куди люди можуть зателефонувати й дізнатися інформацію про коронавірус, яку надає лікар-інфекціоніст. 

Джерело інформації: Facebook-сторінці Нової митниці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #митниця #пункти_пропуску #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...