• Головна
  • Коронавірус в Україні: що відомо про хвору 71-річну жінку з Радомишля, яка гостювала на Львівщині
14:07, 13 березня 2020 р.
Надійне джерело

Коронавірус в Україні: що відомо про хвору 71-річну жінку з Радомишля, яка гостювала на Львівщині

У четвер, 12 березня, у Житомирській області в Радомишлі зафіксували випадок захворювання на Covid-19, коронавірус виявили у 71-річної жінки, що повертаючись з Польщі додому в Радомишль, гостювала у родичів на Львівщині.

Як повідомила начальниця пресслужби Житомирської ОДА Ірина Дембіцька у коментарі кореспондентці 032.ua, жінка перебувала у Львові та у поселенні Львівської області. Її госпіталізували до лікарні у Радомишлі, вночі її стан та дихання погіршилися, лікарі призначили інтенсивне лікування, і станом на ранок, 13 березня, їй стало краще. Наразі готують повний список, з ким вона спілкувалася, щоб перевірити стан здоров'я цих людей. 

Начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик розповів, що пацієнтка має лабораторно підтверджений діагноз, лікарі виявили ускладнення – запалення легенів. У родичів пацієнтки поки симптомів коронавірусної інфекції не виявили, вони на обсервації вдома.

У коментарі кореспондентці 032.ua в. о. директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Андрій Васько зауважив, що жінка перебувала лише у Жовківському районів селі Замочок на Львівщині, до Львова не їздила. Наразі встановили та обстежили осіб, що контактували з хворою, захворювання у них не виявлено, з моменту контакту з ними пройшло понад два тижні. 

Нагадаємо, у Львові та області з 12 березня до 3 квітня запровадили карантин та ввели низку обмежень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #коронавірус #Львівщині #хвора #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...