• Головна
  • Пробне ЗНО в Україні перенесли через карантин: нові дати проведення
14:17, 12 березня 2020 р.
Надійне джерело

Пробне ЗНО в Україні перенесли через карантин: нові дати проведення

В Україні з 12 березня по 3 квітня запровадили карантин. З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, Український центр оцінювання якості освіти переніс проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.  

Як зазначили в Українському центрі якості освіти, тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня, тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня.

Зазначимо, учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання мають повторно видрукувати запрошення-перепустки. До 14 березня повідомлять про дати визначення результатів.

Зазначимо, в Україні до 24 березня триває реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, кореспондентка 032.ua повідомляла, як зареєтруватися. 

Нагадаємо, 11 березня на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, ухвалили впровадження карантину з 12 березня по 3 квітня на території Львівщини, а також ввели низку заборон. 

Джерело інформації: Український центр якості освіти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #карантин #пробне_ЗНО #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...