• Головна
  • З аеропорту "Львів" обмежили перельоти до різних країн через карантин
11:59, 12 березня 2020 р.
Надійне джерело

З аеропорту "Львів" обмежили перельоти до різних країн через карантин

З 12 березня по 3 квітня у Львові та області запровадили карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції. У зв'язку з цим, міська рада  ввела обмежувальні заходи для убезпечення мешканців від захворювань. 

За даними пресслужби Львівської міської ради, мер міста Андрій Садовий зауважив, що авіакомпанії також обмежують перельоти зі Львова до різних країн. Скасовані всі напрямки з Італією, з Ізраїлем, обмежуються напрямки по Європі, це буде відбуватися кожного дня.

Наразі є інформація від двох авіаперевізників щодо обмеження перельотів зі Львова до різних країн. В авіакомпанії SkyUp зазначили, що до 16 квітня частота рейсів на напрямку буде тимчасово скорочена: Львів — Тель-Авів — Львів — скасовано 6 рейсів (19, 26, 30 березня, 2, 6, 13 квітня); на деяких італійських напрямках відкладається старт польотів, зокрема Львів — Рим, Бергамо — до 1 червня 2020.

У авіакомпанії МАУ повідомили про відтермінування рейсів: зі Львова до Барселони з середини квітня на середину червня, також відтермінували запуск другої частоти на Мадрид на 24 червня.

Зазначимо, 11 березня у Львові відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, яка ухвалила впровадження карантину з 12 березня по 3 квітня, а також Андрій Садовий розповів про особливості карантину в місті. 

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #карантин #коронавірус #Львівщина #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...