• Головна
  • У Перемишлянах правоохоронці відмовились приймати заяву від жорстоко побитої сироти
10:26, 11 березня 2020 р.
Потребує перевірки

У Перемишлянах правоохоронці відмовились приймати заяву від жорстоко побитої сироти

Днями у мережі інтернет з'явилося відео, на якому видно як зловмисники побили дівчинку-сироту та познущались над нею.

Як повідомив ресурс "Варта-1", дитина - сирота, родом із Рогатинського району на Франківщині. Торік дівчина закінчила навчатися в училищі та залишилася на орендованій квартирі в Перемишлянах. Разом із нею винаймала житло працівниця бару "Автостиль", яку й підозрюють у причетності до злочинів.

За свідченнями місцевих мешканців, працівниця бару два тижні тому вилила дівчині на голову майонез та витерла голову брудною ганчіркою, якою мила підлогу, а також до переломів побила руки. Власники бару нібито звільнили працівницю.

Активістка Олена Липа у соцмережах повідомила про те, що у цій ситуації могло бути й насильство сексуального характеру. Потерпіла сирота звернулася у місцеву поліцію в Перемишлянах, але правоохоронці не прийняли заяву про злочин. Відтак, побита дівчина мусила повернутися у Івано-Франківську область, щоб звернутися у поліцію.

Доповнено: станом на 11 березня начальник ГУ НП у Львівській області Василь Віконський призначив службове розслідування за цим фактом. Якщо інформація про неналежне реагування поліцейських у Перемишлянах підтвердиться, матеріали передадуть до Державного бюро розслідувань і поліцейські-порушники відповідатимуть перед законом.

Згодом у коментарі місцевому виданню, начальник Перемишлянського відділу поліції пояснив свою версію подій. За його словами, дівчина сама не захотіла писати заяву, а без цього правоохоронці не можуть почати розслідування.

Читайте також: В Дублянах невідомий водій на смерть збив 55-річного чоловіка і втік з місця ДТП

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...