• Головна
  • Із Рудного й Зимної Води пропонують призначити електрички до Львова
10:11, 3 березня 2020 р.
Надійне джерело

Із Рудного й Зимної Води пропонують призначити електрички до Львова

Мешканці села Зимна Вода та селища Рудне просять призначити додаткові приміські поїзди до Львова у пікові години: з 8:00 до 9:00 та з 17:00 до 19:00.

Як повідомив голова ГО "Варта-1" і депутат міськради Ігор Зінкевич, більшість мешканців зазначених населених пунктів добираються на роботу до Львова на 9 або 10 годину. Електричка прибуває о 8 ранку, а наступна - о 10:35, що створює незручності для пасажирів. Час у дорозі автомобільним транспортом, у зв'язку із заторами, може становити до 2 годин. Аналогічна ситуація трапляється і у вечірню пору.

"Можливість є, головне - бажання у призначенні додаткових приміських поїздів за маршрутом "Рудне/Зимна Вода – Львів" у період з 8 до 9 ранку та 17 до 19 вечора, що в свою чергу збільшить кількість пасажирів щонайменше на 1000 осіб, з наших підрахунків, і буде доцільний такий маршрут. При тому, для введення нових "електричок" не потрібно жодної перебудови колій, а лише введення вже наявних електричок. Найефективнішим вирішенням даної проблеми буде запуск за вищезгаданим маршрутом модернізованих "електричок" з контролем оплати за проїзд при вході/виході та системою штрафів", - написав Зінкевич.

Таке інфраструктурне рішення може покращити комфорт пасажирів залізниці та дозволить розвантажити вулицю Городоцьку. Депутат мерії зверувся з відповідною пропозицією до керівництва "Львівської залізниці".

Нагадаємо, раніше львівський активіст пропонував створити у Львові додаткові залізничні станції на Підзамче, Скнилові та Персенківці.

Джерело: Ігор Зінкевич

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...