• Головна
  • 10 лайфхаків від львівської сексологині, як урізноманітнити інтимне життя
21:03, 27 лютого 2020 р.
Надійне джерело

10 лайфхаків від львівської сексологині, як урізноманітнити інтимне життя

У закоханих бувають моменти, коли інтимні стосунки стають буденними, або ж - коли є бажання щось змінити та урізноманітнити, адже зазвичай ми хочемо, щоб наше сексуальне життя було якомога яскравішим, емоційнішим і приносило максимум задоволення. 

Львівська сексологиня, психологиня та сімейна консультантка Ольга Вербицька у коментарі кореспондентці 032.ua надала поради, як вплинути на якість сексуальних стосунків. 

Фото: сексологиня Ольга Вербицька / надала для 032.ua

Фото: сексологиня Ольга Вербицька / надала для 032.ua

Спеціалістка зазначила, що у парі важливо зберігати та розвивати пристрасть, інтригу, інтерес, а також тілесну та душевну близькість. Отож, Ольга Вербицька пропонує ознайомитися з 10 лайфхаками, які урізноманітнять інтимне життя:

Створіть скриньку задоволень

Один із варіантів зробити сексуальні стосунки цікавішими - створити скриньку задоволень, яку рекомендовано закривати на ключ. У ній варто зберігати все для вашого сексуального життя, зокрема - інтимні іграшки. Для прикладу, щоб зацікавити свого партнера чи партнерку, а також натякнути на романтичний настрій, можна заховати ключ від скриньки десь у своїй білизні та запропонувати коханій людині його знайти. Також  у скриньці залишайте свої сексуальні бажання, які допоможуть зробити вам приємно та зроблять вечір яскравішим. 

Організуйте "подарунок"

Організувати та подарувати сюрприз можна по-особливому. Для цього - заховайте на собі подарунок для другої половинки, або записку, де він є, при цьому зав’яжіть очі та руки другій половинці та запропонуйте його знайти губами. Наприклад, можна заховати за волоссям, у панчохах, у білизні. Це перетвориться на гру та допоможе налаштуватися на продовження. 

Спробуйте походити без білизни

Ця техніка спрямована більше на жінок, однак, вона не залишить байдужими і чоловіків. Вже незабаром настане тепла пора року, коли можна буде одягнути подовжені сукні, це нагода спробувати походити без білизни, так жінка буде почувати себе по-іншому: з'явиться сексуальна впевненість, зміниться внутрішнє відчуття, завдяки цьому вона стає звабливою та зможе по-новому зацікавити чоловіка поруч. 

Використовуйте панчохи

Насолодитися грайливими спільними експериментами можна й завдяки звичайним панчохам, які багато дівчат та чоловіків навчилися красиво знімати, але цього для цікавості інтимного життя недостатньо. Щоб його урізноманітнити, варто спробувати використати їх і в інтимних пестощах. Як пояснила Ольга Вербицька, це додасть зовсім інші відчуття в сексуальному житті пари. 

Нанесіть масло жорсткою кісточкою

Як зазначає спеціалістка, не варто позбавляти себе та коханої людини магії дотиків та  масажу. Чуттєвий партнерський масаж важливо добре завершити, для цього використовуйте зволожуючі засоби, нанесіть на інтимні зони жорсткою кісточкою, наприклад, олію авокадо, завдяки цьому ваш партнер отримає насолоду та збудження.

Зробіть масаж стоп 

Помасажуйте ступні, адже там багато нервових закінчень. Хоча вони знаходяться і далеко від геніталій, однак зв'язок між цими частинами людського тіла виразно присутній. Важливо використовувати контрасти - спочатку швидко, потім повільно та дуже м'яко.

Облаштуйте дзеркало в спальні

Облаштувати дзеркало у спальні - це чудова нагода покращити сексуальне життя. Ви зможете насолодитися відображенням коханої людини поруч, багато людей відчувають додаткове збудження, коли бачать, як саме відбувається інтимний процес.

Подаруйте тропічний поцілунок

Ольга Вербицька також зазначає, що варто додавати чуттєвість у стосунки, дивувати кохану людину, а це можна робити легко. Подаруйте тропічний поцілунок - станьте позаду вашої другої половинки та поцілуйте її нижню губу, при цьому дозвольте й вашому партнеручи партнерці насолодитись цілуючи вашу. Цей простий момент додасть ніжність та пристрасть у ваших стосунках.

"Не просто" сходіть в кіно

Можна насолодитися не тільки переглядом фільму, але другою половинкою. Додайте трішки адреналіну, тому що сексуальний потяг з ним пов'язаний. Головне – робити так, щоб це ніхто не бачив, але були всі шанси, що вас "застукають". Такий підхід дозволить повернути та додати у стосунки пристрасть. 

Використайте техніку з холодом

Також цікава, досить проста та безпечна до виконання - техніка з холодом. Використовуйте підморожений фрукт - частинку апельсину чи полуниці, ним можна проводити по чуттєвих зонах, розпочинаючи з внутрішньої частини бедр та поступово переходячи на більш інтимні зони, як тільки ви провели холодним фруктом по чуттєвій зоні одразу зігрійте її теплим язиком.

Нагадаємо, раніше сексологиня Христина Комісар-Цар розповіла у коментарі кореспондентці 032.ua, як покращити інтимне життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #сексолог #інтимне_життя #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...