• Головна
  • Зняти однокімнатну квартиру у Львові. Де і за скільки можна орендувати невелике житло, - ФОТО
19:17, 17 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Зняти однокімнатну квартиру у Львові. Де і за скільки можна орендувати невелике житло, - ФОТО

Львів - туристично привабливе місто. Щодня сюди приїжджають сотні туристів з інших міст України та з-за кордону. Багато хто поселяється у готелях, інші (переважно молодь) обирає недорогі хостели. А для тих, хто намагається балансувати між не надто високою ціною та наближеними до домашніх умовами, редакція 032.ua підготувала добірку різноманітних квартир, які можна взяти у довготермінову оренду.

Вулиця Пулюя

Пулюя

За оренду однокімнатної квартири у Львові, в новобудові з меблями власник просить 350 доларів США (8554 грн). Приміщення має 63 кв. м площі, кухню, панорамні вікна, гардероб, роздільний санвузол, індивідуальне опалення та підігрів підлоги, а також кондиціонер і все інше. 

Вулиця Мікльоша (бічна Стрийської)

Мікльоша

Однокімнатна квартира на другому поверсі новобудови в одному з районів Львова, що активно розбудовуються, обійдеться потенційним орендарям у 7500 грн. Житло має площу 45 кв. м та оснащене меблями, побутовою технікою, є вихід на балкон і санвузол. Новобудова розташована на закритій території зі шлагбаумом та відеонаглядом, єдина умова - не можна поселятися з тваринами.

Площа Старий Ринок

Старий Ринок

Однокімнатна квартира у центральній частині Львова на площі Старий Ринок обійдеться у 447 доларів США (11 тис. грн). Помешкання має площу 28 кв. м та централізоване опалення. Квартира з капремонтом та сучасними меблями і побутовою технікою.

Площа Старий Ринок

Старий Ринок

Ще одна квартира - на третьому поверсі садибного будинку на площі Старий Ринок. Цінова пропозиція оренди за 4500 грн на місяць за 32 кв. м є однією з найдешевших на сайті. У квартирі зробили косметичний ремонт, є меблі, туалет та ванна, єдиний мінус - немає пральної машини.

Вулиця Марка Вовчка

Марка Вовчка

Недалеко від Львівського цирку здають в оренду квартиру, площею 32 кв. м, у хорошому стані. Житло укомплектоване, є 2-функційний котел, шафа-купе, побутова техніка. Квартира розрахована на одну людину. Вартість оренди 6000 гривень.

Вулиця Литовська

Литовська

Іншою найдешевшою пропозицією є однокімнатка на вулиці Литовській в районі Нового Львова - 7000 грн за місяць. Площа житла - 34 кв. м, зроблено ремонт, нова сантехніка та побутова техніка.

"Бельгійське містечко”

Бельгійське містечко

Одна з найвищих плат за оренду становить 25 000 гривень за місяць. Таку суму доведеться заплатити тим, хто бажає поселитись у “Бельгійському містечку”, що на вулиці Джерельній. Квартира у новобудові 2017 року має 90 кв. метрів площі, велику кухню, сучасні меблі та техніку. Помешкання двоповерхове, з кондиціонерами, електроприборами, двома балконами та терасою, індивідуальним газови опаленням та підігрівом підлоги.

Площа Ринок

Площа Ринок

Ще одне дороге житло - у самому центрі міста на площі Ринок, у однокімнатній квартирі, площею 65 кв. м - 22606 грн. Власник запевняє, що тут зробили авторський ремонт, індивідуальне опалення, розкладний диван, побутова техніка, вікна виходять у тихий внутрішній двір.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, у якому районі Львова найдешевше купити житло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #оренда #квартира #житло #помешкання #зняти
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,77
EUR
42,73
42,82
PLN
9,83
9,90
Оголошення
live comments feed...