• Головна
  • 38-річна Наталка Карпа охрестила первістка: ексклюзивні фото та відео
13:09, 10 лютого 2020 р.
Надійне джерело

38-річна Наталка Карпа охрестила первістка: ексклюзивні фото та відео

Наприкінці грудня минулого року 38-річна співачка Наталка Карпа, яка родом зі Львівщини, народила доньку. Дівчинку назвали Златою, а нещодавно, 6 лютого, відбулось Таїнство Хрещення малюка. 

Про це повідомила співачка на своїй Facebook-сторінці, а також опублікувала фото з події, зазначивши, що у їхній родині це особливо сонячний день. Хрестили дівчинку в одному з храмів Києва - у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ. 

Окрім найрідніших, на хрестинах були присутні зіркові гості, серед яких була й телеведуча Катерина Осадча, отож на YouTube- каналі "Світського життя" з'явилося ексклюзивне відео з хрестин. 

Зазначимо, кореспондент 032.ua повідомляв про народження первістка Наталки Карпи, яка стала мамою дівчинки 26 грудня, а також публікував перші фото новонародженого малюка, які з'явилися на сторінці батька дитини - 30-річного Євгена Тєрєхова, який є громадським діячем, політиком, учасником АТО, лідером Павлоградської партійної організації УКРОП, а також радником Міністра внутрішніх справ України.

Джерело інформації: Facebook-сторінка Наталки Карпи

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #співачка_Наталка_Карпа #хрещення_доньки #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...