• Головна
  • Львівських перевізників контролюватимуть щоденно
12:55, 30 січня 2013 р.

Львівських перевізників контролюватимуть щоденно

 «Львівтрансзахист» проводитиме щоденний моніторинг найбільш проблемних маршрутів міста Львова

Громадська організація «Львівтрансзахист» бере на власний контроль курсування автобусів на найбільш проблемних львівських маршрутах - №№ 5а, 11, 27, 36 і 39.

Про це повідомила голова ГО «Львівтрансзахист» Ірина Супрун.

«Громадська організація уважно контролюватиме курсування тих маршрутів міста Львова, на які найчастіше поступають скарги від львів’ян. Активісти нашої громадської організації тричі на день контролюватимуть курсування автобусів на цих маршрутах», - повідомила Ірина Супрун.

Голова ГО «Львівтрансзахист» запрошує до співпраці у контролі за перевізниками на цих маршрутках і представників засобів масової інформації.

«Щоб уникнути будь-яких перекручувань фактів, подання некоректної інформації у ЗМІ та звинувачень в упередженості, представники засобів масової інформації спільно із активістами нашої організації мають змогу перевірити курсування автобусів на кожному із цих маршрутів: як кількість автобусів, так і графіки руху, роботу водіїв тощо.

«За підсумками моніторингу щоденно ввечері ми інформуватимемо усі засоби масової інформації, тож запрошую журналістів долучитись до доброї справи на благо мешканців та гостей міста Львова», - підсумувала Ірина Супрун. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...