• Головна
  • 6 країн світу презентуватимуть традиції пивоваріння у Львові
12:37, 30 січня 2013 р.

6 країн світу презентуватимуть традиції пивоваріння у Львові

8-12 травня у Львові  уже втретє відбудеться Міський фестиваль Пива

«Існує традиція – їздити до Львова на «справжнє пиво». І це зрозуміло, адже ще з давніх-давен наше місто славилося якісним пивоварінням. А тепер ця традиція знайшла продовження у Міському фестивалі Пива» - кажуть організатори

Як повідомив директор III Міського фестивалю пива Андрій Сидор, головною подією цьогорічного заходу стане те, що усі охочі матимуть змогу скуштувати пиво найвідоміших «пивних країн» світу!

«Фестиваль буде поділений на кілька зон, кожна з яких буде представляти одну з країн, відомих своєю традицією пивоваріння. Не покидаючи Львова, ви зможете побувати у Німеччині, Чехії, Бельгії, Польщі, Голландії, Англії. Також в рамках фестивалю Пива з 10 по 12 травня відзначать VI Міське свято «День Батяра у Львові». Це буде неймовірна кількість розваг та атракцій, пов’язаних з батярською культурою: танці, співи, посвята в батяра, батярський бетонний завод, батярський тир, ярмарок батярських лігумін та інші численні забави», - додав Андрій Сидор.

А ще протягом п’яти днів фестиваль Пива розважатиме відвідувачів Гастрономічним Ярмарком «Пиво і до пива», різноманітними інтерактивними розвагами, цікавими пивними конкурсами, вражаючою концертною шоу-програмою та унікальними вечірками open-air. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...