• Головна
  • На вулиці Шевченка у Львові відкриють фабрику з виробництва кави, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
13:07, 7 лютого 2020 р.
Надійне джерело

На вулиці Шевченка у Львові відкриють фабрику з виробництва кави, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

ПП “Продюсерський центр “Грандарт“ має намір збудувати фабрику з виробництва кави, склад, котельню та трансформаторну підстанцію на вул. Тараса Шевченка, 335 у Львові. 

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua містобудівні умови й обмеження для проєктування об'єкта компанії затвердили 7 лютого на засіданні виконкому Львівської міськради. Фабрику з іншими промисловими спорудами будуватимуть на земельній ділянці, площею 1,2754 га з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона В-4 – зона підприємств ІV класу шкідливості (нормативна СЗЗ – 100 м). Гранично допустима висотність нових споруд становить 13,5 метрів, димової труби - 25 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50,00 % для всієї забудови у межах відведеної земельної ділянки.

За даними ресурсу YouControl, приватне підприємство розташоване на проспекті Шевченка, 10 у Львові. Існує з 2003 року, засновником є мешканець Брюховичів Степан Задворняк, керівник - Юрій Матвіїв. Компанія спеціалізується на діяльнсоті концертних і театральних залів, рекламі, інших послугах та видах рекреаційної діяльності.

Нагадаємо, корпорація "Карпатбуд" збудує нове житло на вулиці Круглій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,17
EUR
42,97
43,10
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...