• Головна
  • У школі "Будокан" влаштують благодійний фестиваль і ярмарок "1000 журавликів"
09:14, 6 лютого 2020 р.
Надійне джерело

У школі "Будокан" влаштують благодійний фестиваль і ярмарок "1000 журавликів"

7 лютого у львівській школі східних мов та східних бойових мистецтв "Будокан" влаштують благодійний фестиваль та ярмарок корисної їжі, де школярі, батьки та вчителі, волонтери об’єднаються разом аби зібрати кошти для потреб онкоодужуючих дітей - підопічних Благодійного фонду “Крила надії”.

Як повідомили 032.ua у адміністрації школи, на заході учасників навчатимуть правильно харчуватись, проведуть лекції та майстер-класи про особливості східної культури, створювати журавликів — символ здоров’я та довголіття; збиратимуть іграшки для проекту “Коробка хоробрості”.

У рамках акції проходитиме низка відкритих благодійних заходів, взяти участь у них зможе кожен бажаючий, достатньо просто зареєструватись та прийти. Так, із 12:00 до 15:00 триватиме благодійний ярмарок від дітей "Будокану", о 13:00 на лекції розкажуть про історію та особливості кімоно (реєстрація), паралельно Олександра Буц розповість про психологію харчування (реєстрація), о 14:00 Юлія Крілик розповість про здоровий раціон (реєстрація), о 14:30 проведуть майстер-клас із приготування суші (реєстрація), о 15:30 - майстер-клас із каліграфії (реєстрація).

Ярмарок називається "1000 журавликів", оскільки в Японії є традиція - створити тисячу орігамі у вигляді журнавликів, і тоді той, хто хворіє - одужає. Журавель у японців вважається символом здоров'я та довголіття. Тому львів'ян закликають 7 лютого доєднатися до благодійного фестивалю та зробити свій внесок у добру справу. Усього необхнідно зібрати 100 тисяч гривень на потреби онкоодужуючих дітей, підопічних Благодійного фонду “Крила надії”.

В рамках заходу також відбудеться збір іграшок для проекту "Коробка хоробрості" - чудо-коробка, яка розташована у маніпуляційних кабінетах в лікарні - у ній живе багато маленьких іграшок, кожна з яких поміщається у дитячу долоньку. Коли дитині роблять якусь болісну або неприємну процедуру, вона переносить її без плачу, смикання чи крику, тоді вона може обрати із коробки будь-яку іграшку - винагороду за свою хоробрість. Така проста ідея допомагає дітям позбутися страху перед лякаючою процедурою, а медсестрам та лікарям дає змогу швидше та безпечніше провести необхідні маніпуляції.

Львів'ян просять приносити обов'язково нові, невеликі, щоб вміщалися у дитячі долоньки, іграшки без гострих країв та без запаху. Це можуть бути маленькі літачки, машинки, мотоцикли, поні і різноманітні звірятка, маленькі і різнокольорові м'ячики, лялечк, пупсики, фігурки, герої популярних мультфільмів, головоломки і складанки, біжутерія, брелки до мобільних телефонів.

Особи, які не можуть прийти, також зможуть зробити благодійний внесок:

Захід відбудеться 7 лютого у школі "Будокан" на вулиці Шухевича, 2 у Львові. Іграшки можна приносити і в офіс БФ "Крила надії" з 10 до 18 години у будні дні на вул. Городоцьку, 16 (код 2) чи надсилати "Новою поштою" у відділення №5, "Крила надії", 050-430-71-88.

Нагадаємо, раніше у Львові створювали 1000 журавликів з орігамі на підтримку онкохворих дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #благодійність #Будокан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...