• Головна
  • Продаж будинку офіцерів у Львові: що відомо станом на зараз
15:57, 21 січня 2020 р.
Надійне джерело

Продаж будинку офіцерів у Львові: що відомо станом на зараз

Минулого тижня у засобах масової інформації з'явилася інформація про продаж будівлі Будинку офіцерів, яка розташована на вулиці Театральній, 22 у місті Львові. У понеділок, 20 січня, мер Львова Андрій Садовий звернувся листом до Міністра оброни України Андрія Загороднюка щодо цього питання. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, місто готове виділити кошти та провести реконструкцію, щоб відновити у цій будівлі перший український театр, оновити кінозали, а також відкрити творчі мистецькі осередки для молоді. 

Натомість, сьогодні, 21 січня, на офіційному сайті Міністерства оборони України зазначили, що Будинок офіцерів № 58 у Львові не виставлений на продаж і він знаходиться на балансі Міністерства. 

Фото: Львівський будинок офіцерів / 032.ua

Фото: Львівський будинок офіцерів / 032.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий зауважив, що спільно з Міністерством оборони місто готове напрацювати проєкт оновлення та модернізації цих приміщень. Зокрема, провести якісний ремонт, щоб це був будинок, який можна було би використовувати і для військових, і для громади міста, щоб це був осередок просвітництва, патріотичне виховання українців щоб було на належному рівні.

Отож, як зазначив Андрій Садовий, важливо зараз бажання Міністерства оборони оновити приміщення. Для початку зробити якісний проєкт, а потім вже фінансування та реалізація.

Нагадаємо, як повідомляла кореспонденка 032.ua, львів'яни готують скаргу до штаб-квартири ЮНЕСКО, щоб зупинити незаконні забудови у історичній частині міста.

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Будинок_офіцерів #продаж_будівлі #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...