• Головна
  • Митники знайшли в колесах «Ленд Крузера» понад тисячу пачок цигарок
16:54, 25 січня 2013 р.

Митники знайшли в колесах «Ленд Крузера» понад тисячу пачок цигарок

У Міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» в колесах автомобіля «Тойота Ленд Крузер» працівники митниці виявили 1 155 пачок цигарок «Classic». Про це повідомили у Львівській митниці.

 Громадянин України прямував у приватну поїздку в Польщу через пункт пропуску «Шегині». Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор». Під час візуального огляду автомобіля виникла підозра щодо наявності у ньому товарів, які підлягають оподаткуванню або є обмеженими до переміщення через митний кордон України. Автомобіль було виведено зі смуги спрощеного митного контролю та скеровано в бокс поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. А там спільна оглядова група прикордонників та митників у порожнинах чотирьох робочих та в запасному колесі виявила 1 155 пачок цигарок «Classic». Приховували цигарки, розібравши (розбортувавши) та зібравши після цього кожне колесо автомобіля.

За цим фактом, за ознаками ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Сигарети вилучено.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...