• Головна
  • Різдво у гаю: куди піти та на що подивитись 8 січня, - ПРОГРАМА
18:07, 7 січня 2020 р.
Надійне джерело

Різдво у гаю: куди піти та на що подивитись 8 січня, - ПРОГРАМА

7 - 8 січня у Львові, у музеї-скансені "Шевченківський гай", що на вулиці Чернеча Гора, 1 триватимуть традиційні святкування "Різдво у гаю". Колядки від хати до хати в автентичній атмосфері, вертеп, дідухи та багато іншого зможуть випробувати львів'яни і гості міста.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, із 12 до 18 години усі охочі зможуть поколядувати із гуртом "Коралі", відвідати садибу із села Орявчик (1792 року) і скуштувати там пампушків, хату із села Тухолька, де показують автентичні музичні інструменти і проводять майстер-класи із виготовлення мотанок.

У хаті із села Либохора (1812 року) організували виступи вертепів, у олійні з села Головецько вчитимуть робити дідухи й павуків із соломи, у костелі з села Язлівчик діятиме тематична виставка, а в козацькій слободі частуватимуть кулішем. У хаті з села Пилипець проводитимуть навчання з різьбярства, а у хаті з села Трійця - із писанкарства. У іншій хаті з села Либохора (1749 року) діятиме хатинка Миколая-Чудотворця і фотозона.

На пасіці можна скуштувати медові смаколики, а у хаті з Синевирської поляни порозмальовувати пряники. На галявині біля церкви з села Кривка облаштували головну сцену події, де виступатимуть гурти та можна буде спільно заколядувати.

У програмі також катання на конях, відвідини зоокутка, зимові ігри й забави. 8 січня заплановані колядки дитячого хору, вертепу Дитячої залізниці, хору "Theotokos Chamber Choir" та інших. Діятиме різдвяний ярмарок. 

Читайте також: Як у Львові патрульні святкували Різдво з містянами, - ВІДЕО

Джерело фото й інформації

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Різдво #скансен #розваги #ШевченківськийГай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...