• Головна
  • УДАР вимагатиме дострокових президентських і парламентських виборів
15:16, 22 січня 2013 р.

УДАР вимагатиме дострокових президентських і парламентських виборів

Партія УДАР погрожує владі достроковими виборами парламенту і президента, якщо влада зірве підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Якщо останні події в Україні перешкодять підписанню Угоди про асоціацію з ЄС, в партії "УДАР" не бачать іншого виходу,  як вимагати повної зміни влади в державі – проведення дострокових парламентських і президентських виборів вже цього року", – заявили в УДАРі.

У партії наполягають, що парламент якомога швидше повинен зібратися на позачергову сесію і розглянути ситуацію з дотриманням прав політичних ув’язнених Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

Також УДАР вимагає звіту в парламенті генпрокурора Віктора Пшонки, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та голови СБУ Олександра Якименка щодо резонансних подій останніх днів, зокрема, і повідомлення у підозрі Юлії Тимошенко у справі про вбивство Євгена Щербаня", - йдеться в повідомленні.

В УДАРі наголосили, що на сесії ставитимуть питання про політичну відповідальність керівників правоохоронних органів країни.

Ударівці також вимагають від президента Януковича припинити демонстративне нехтування правами громадян і думкою європейської спільноти, маніпуляції громадською думкою та відверте залякування політиків і усіх українців.

"Напередодні саміту Україна – ЄС українська влада розвіює останні ілюзії європейських колег і цинічно демонструє, що не збирається виконувати своїх зобов’язань. Правоохоронна система в Україні перетворюється на суцільні "маски-шоу", з політичних ув’язнених намагаються зробити вбивць, а громадян зневажають і залякують", - заявив заступник голови партії УДАР Віталій Ковальчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...