• Головна
  • На Львівщині хуліган заплатить 8,5 тис. грн. штрафу за побиття односельця
14:00, 22 січня 2013 р.

На Львівщині хуліган заплатить 8,5 тис. грн. штрафу за побиття односельця

 26-річний хуліган заплатить вісім з половиною тисяч гривень штрафу за те, що побив свого односельця.

Такий вирок виніс Стрийський міськрайонний суд у кримінальній справі  за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба обласного управління міліції у Львівській області.

Наприкінці липня минулого року  42-річний чоловік звернувся за медичною допомогою у районну лікарню. Медпрацівники передали у чергову частину Стрийського міськвідділу міліції інформацію про отримання травм місцевим мешканцем.

Як згодом з’ясували працівники міліції, чоловіка з хуліганських спонукань побив його 26-річний односелець. 
         
Літнього вечора компанія молодих людей відпочивала в альтанці біля сільського кафе-бару. Близько 23.00 години після закриття закладу молоді люди продовжували розмову на вулиці. У цей час до них підійшов 42-річний земляк та попросив цигарку. У відповідь чоловік почув наступні слова: «Іди красти, тоді будеш мати на сигарети». 
      
Між чоловіками зав’язалась словесна перепалка, а згодом і шарпанина. Закінчилось все тим, що 26-річний молодик наніс декілька ударів кулаком в обличчя 42-річному чоловікові. Молоді люди, які були свідками події, намагались припинити хуліганські дії 26-річного парубка. Проте, він на зауваження не реагував. У результаті потерпілий  отримав легкі тілесні ушкодження.  
       
Суд, розглянувши кримінальну справу, прийшов до висновку, що виправлення підсудного можливе, призначивши покарання у вигляді штрафу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,65
42,73
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...