• Головна
  • У Тернополі чолов'яга побив львів'янку. Жінка шпиталізована
12:04, 22 січня 2013 р.

У Тернополі чолов'яга побив львів'янку. Жінка шпиталізована

Це трапилося 21 січня о 02 годині 50 хвилин в одному із молодіжно-розважальних закладів, розташованому в Тернополі на масиві “Дружба”.

Як повідомили в прес-службі міліції, по прибуттю наряду групи затримання відділу ДСО при УМВСУ в Тернопільській області, на місці події був затриманий 25-річний житель міста Тернополя, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побив 31-річну жительці міста Львова, спричинивши їй травми лиця та голови.

Потерпілу доставлено в травмпункт, де їй відразу ж надали невідкладну медичну допомогу, зафіксувавши струс головного мозку та травму носа. Ступінь тяжкості отриманих нею тілесних ушкоджень встановить судово-медична експертиза.

Затриманий  молодик був доставлений до Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області, де даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування, оскільки в його діях вбачаються ознаки хуліганства, тобто злочину, відповідальність за який передбачена ст.296 Кримінального кодексу України, – повідомив співробітник ВДСО при УМВСУ в Тернопільській області Віктор Качковський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...