• Головна
  • На в’їздах на площу Ринок встановлюють нові удосконалені боларди
19:13, 21 грудня 2019 р.

На в’їздах на площу Ринок встановлюють нові удосконалені боларди

У центрі Львова на в’їздах на площу Ринок встановлюють нові удосконалені боларди, які будуть обладнані спеціальним освітленням і камерами для кращого регулювання в’їзду і виїзду. Йдеться про в’їзди з боку вул. Руської, вул. Беринди та пл. Міцкевича.

Як повідомив журналістці 032.ua начальник управління безпеки міста Львівської міської ради Юрій Діль, роботи із встановлення нової системи приводять уночі, а вдень заїзд на площу регулюють спеціальні люди, які показують водіям, як правильно заїхати так, щоб не пошкодити нове свіжо залитий бетон.

“Це будуть удосконалені боларди із камерами визначення номерних знаків, буде краще працювати світлофор, а самі боларди матимуть підсвітку, щоб номерні знаки можна було розпізнати уночі. Також там буде звукова сигналізація про те, що болард опускається чи піднімається. Але техніка є техніка, тому на всякий випадок у диспетчерській все одно буде оператор”, – сказав Юрій Діль.

В'їзд на пл. Риник з боку пл. Міцкевича/фото 032.ua

Він також уточнив, що вдень рух для трамваїв відкритий і вже незабарома нова система запрацює.

“Самі боларди встановлять сьогодні вночі і також сьогодні на Беринди і Руській встановлять стовпці під нові світлофори. А далі вже процес налаштування всієї цієї системи. Я думаю, що це триватиме ще тиждень-півтора”, – додав він.

Нагадаємо, договір на встановлення цієї системи контролю доступу транспортних засобів на пл. Ринок ЛКП “Муніципальна варта” уклало з ТзОВ “Інженіринг-Аналітика” 11 жовтня. Вартість цієї системи 2,4 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #боларди #пл. Ринок #світлофори #камери #Діль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...