• Головна
  • Журналіст, лікар та колишній мер: що відомо про трьох нових голів РДА на Львівщині
21:02, 11 грудня 2019 р.

Журналіст, лікар та колишній мер: що відомо про трьох нових голів РДА на Львівщині

У середу, 11 грудня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення голів дев'яти районних державних адміністрацій на Львівщині. У цій публікації ми розповімо про голів Самбірської, Жовківської та Городоцької РДА. Ними стали Андрій Жепко, Роман Черніховський та Іван Саган відповідно.

Журналістка 032.ua зібрала ключову інформацію про ці призначення тож ми публікуємо все, що відомо про нових очільників РДА Львівщини.

*** 

Головою Самбірської районної державної адміністрації став 29-річний місцевий журналіст Андрій Жепко

Facebook Адрія Жепка

Facebook Адрія Жепка

Андрій Жепко є депутатом Самбірської міської ради від “Народного контролю”, головним редактором місцевого видання “Самбірська Газета” та засновником двох громадських організацій: “Фонд допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям учасників АТО” і ГО “Майдан”.

Він закінчив Самбірський технікум економіки та інформатики і економічний факульитет Льівівського національного університету імені Івана Франка.

Він задекларував дві квартири — свою та дружини Ірини Жепко —  площею 63 м² і 89 м², гараж та автомобіль Opel Astra 2013 року випуску. За минулий рік він заробив 45 тис. грн. Також Андрій Жепко задекларував 120 тис. грн та 11,5 тис. доларів США готівки.

***

Головою Жовківської районної державної адміністрації призначили 31-річного лікаря Романа Черніховського.

Він є завідувачем приймально-діагностичного відділення Жовківської центральної районної лікарні. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Жовківської міської ради від ВО “Свобода”, але депутатом не став.

Роман Черніховський задекларував дві квартири у Львові площею 67,5 м² та 49 м². А в його дружини Ольги Черніховської є ще 5 квартир, приватний будинок, кілька земельних ділянок. Їздить Роман Черніховський на Mitsubishi Pajero 2007 року випуску та мікроавтобусі Volkswagwn 2007 року, а його дружина на Kia Sportage 2017 року. За минулий рык вын заробив 70 тис. грн, а його дружина заробила понад 330 тис. грн, ще стільки ж отримала від продажу майна та ще 440 тис. грн отримала у спадок. Жодних збережень новоспечений чиновник не вказав.

***

Головою Городоцької районної державної адміністрації став 42-річний колишній мер Городка та колишній чиновник Іван Саган.

Свого часу Іван Саган працював вчителем історії в одній зі шкіл Городка та був заступником голови Городоцької РДА, у 2006 році був обраний міським головою Городка за списками “Нашої України”. З 2012 року і до цього часу він працював на різних посадах у Львівській ОДА.

Іван Саган задекларував житловий будинок площею 110 м² у Городку та дві земельні ділянки. Їздить він на автомобілі ВАЗ-2104 1992 року випуску. Увесь дохід за минулий рік, який він вказав у декларації, — це зарплата дружини Марії Саган, яка за рік становить майже 63 тис. грн.

***

Також ви можете ознайомитись із інформацією про нових голів Мостиської, Кам’янка-Бузької, Миколаївської,Стрийської, Сколівської та Старосамбірської РДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Зеленський #призначення #кадрові ротації #Самбір #Жовква #Городок #Жепко #Черніховський #Саган
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...